next event
search
Stefan Struve: 'Na mijn mening was ik het gevecht makkelijk aan het winnen'Bron foto: Esther Lin - MMA Fighting

Stefan Struve: 'Na mijn mening was ik het gevecht makkelijk aan het winnen'

Dec 10, 2019 Stefan Struve praat over de pijn die hij voelde, Ben Rothwell en Dan Miragliotta.
Stefan Struve keerde tien maanden na zijn laatste gevecht terug in de UFC-octagon. De Skycraper had de wedstrijd tegen Ben Rothwell onder controle totdat twee onfortuinlijke trappen in het kruis roet in het eten gooide. 

Niet boos
In gesprek met Ariel Helwani tijdens de Ariel Helwani MMA Show laat Struve weten niet boos te zijn op Rothwell.

''Ik neem het hem niet kwalijk'', aldus Struve. ''Dat heb ik tegen heb gezegd, ik heb hem een bericht gestuurd. Ik geloof niet dat hij dat met opzet deed. Ik denk niet slecht over hem, maar het veranderde zeker het gevecht. Na mijn mening had ik de partij volledig onder controle.''

''Ik zat in de flow'', laat Struve weten aan MMA Fighting. ''Na mijn mening was ik het gevecht makkelijk aan het winnen. Hij raakte niet echt iets, hij kon mij neer neerhalen. Ik denk dat ik er beter dan ooit uitzag. Dat is het enige waar ik controle over heb en de volgende zal ik er nog beter uitzien.''

Dan Miragliotta
Scheidsrechter Dan Miragliotta werd ook het onderwerp van gesprek. Hij zou mede-verantwoordelijk zijn voor het doorvechten van Struve na zijn tweede trap in het kruis. Maar de Skycraper wil hier niets van weten.

''Ik denk niet dat hij mij het gevecht in wilde duwen, hij gaf mij enkel de informatie. Veel mensen praten slecht over Dan omdat hij dat deed, maar ik kan het altijd goed vinden met hem. Hij heeft veel partijen van mij gedaan en dat ging altijd goed. Ik dacht er vanmiddag nog over na. Mijn erg bloederig gevecht in Duitsland (vs. Denis Stojnic red.), hij was toen de scheidsrechter en hij liet mij toen ook doorvechten. Ik denk echt dat hij het goed bedoelde.'' 

Geen schade
Struve laat weten dat er geen echte schade is aangericht en waarom hij alle tijd nam om bij te komen tijdens het gevecht.

''Het gaat goed, er is niet echt schade aangericht. Het is nog steeds een beetje gevoelig, de pijn beweegt in het rond. Het gaat rond mijn buik en naar mijn nieren als ik beweeg. Het is gek want je zou denken, als je in je kruis getrapt wordt, dat het daar pijn zal doen, maar alles eromheen verkrampte. Dat was de hele situatie, want dat had ik niet verwacht. Dat was iets waarmee ik echt moet dealen, ik moest het echt loslaten om te relaxen, het was gek.''

 

Rematch
Aan MMA Fighting liet Struve weten dat hij geen interesse heeft in een rematch

''Ik ben niet echt geïnteresseerd in een rematch. Het maakt mij niet echt uit wie er aan de overkant van de octagon staat. Ik teken voor een gevecht, dan is er een show en win bonus en dat motiveert mij. Ik vind het leuk om dit te doen maar ik vind wel dat ik genaaid ben door de regels in dit gevecht. Maar ik voel niets voor een rematch. Ik denk dat ik er goed uitzag tegen hem. Door de dingen die zijn gebeurd voel ik niet echt iets voor een rematch. Het klinkt niet echt logisch voor mij daardoor.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk