next event
search
UFC Washington D.C. Free Fight: Alistair Overeem vs Andrei ArlovskiBron foto: MMA Junkie

UFC Washington D.C. Free Fight: Alistair Overeem vs Andrei Arlovski

Dec 2, 2019 Check hier een #UFCWashington Free Fight: Alistair Overeem vs. Andrei Arlovski. Overeem treft Jairzinho Rozenstruik dit weekend in het Main Event van UFC Washington.
Alistair Overeem (39) kwam de UFC binnen als de Strikeforce- en Dream, - K-1 Heavyweight kampioen. Hij werd verwelkomt door Amerikaans favoriet Brock Lesnar. The Reem had slechts één ronde nodig om de overwinning te pakken. Hij wist zijn indrukwekkende debuut geen kracht bij te zetten door zijn daarop volgende partijen te verliezen van Antonio Silva en Travis Browne. Overeem wist zich uiteindelijk te herpakken en zette een sterke reeks van vier opeenvolgende zeges neer. Hierin versloeg hij achtereenvolgens Stefan Struve, Roy Nelson, Junior dos Santos en Andrei Arlovski.

The Reem daagde vervolgens toenmalig UFC Heavyweight kampioen Stipe Miocic uit voor zijn titel. Overeem leek de titel op te eisen toen hij Miocic naar de grond kreeg via een linkerstoot. The Reem ging vervolgens voor een submission om de partij te beëindigen. Miocic wist dit echter te overleven en wist vervolgens zijn titel succesvol te verdedigen via knockout. Overeem heeft sindsdien afwisselend succes waarin hij zijn laatste twee partijen wist te winnen van de Russen Sergei Pavlovich en Alexey Oleinik. Naast de Dream  en Strikeforce titels wist hij ook de 2 Hot 2 Handle Light Heavyweight titel te bemachtigen. Hij heeft een MMA-record van 45-17 (1), UFC 10-6.

UFC on ESPN 7 Overeem vs. Rozenstruik, 7 december 2019, Capital One Arena, Washington, Amerika

Main Card
#6 Alistair Overeem vs. #14 Jairzinho Rozenstruik | Heavyweight
#9 Marina Rodriguez vs. #10 Cynthia Calvillo | Women's Flyweight
Stefan Struve vs. Ben Rothwell | Heavyweight
#3 Aspen Ladd vs. #7 Yana Kunitskaya | Women's Bantamweight
#9 Cody Stamann vs. #13 Song Yadong | Bantamweight

Preliminary Card
#10 Rob Font vs. Ricky Simon | Bantamweight
Thiago Alves vs. Tim Means | Welterweight
Billy Quarantillo vs. Jacob Kilburn | Featherweight
Bryce Mitchell vs. Matt Sayles | Featherweight

Early Preliminary Card
Joe Solecki vs. Matt Wiman | Lightweight
Mallory Martin vs. Virna Jandiroba | Women's Strawweight
Makhmud Muradov vs. Trevor Smith | Light HeavyweightREACTIES