next event
search
'Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk op UFC 248'Bron foto:

'Weili Zhang vs. Joanna Jedrzejczyk op UFC 248'

Dec 3, 2019 UFC Women's Strawweight Kampioene Weili Zhang ontmoet voormalig UFC-kampioene Joanna Jedrzejczyk voor eerste titelverdediging.
UFC Strawweight Kampioene Weili Zhang heeft hoogstwaarschijnlijk haar eerste titeluitdager klaarstaan. Niemand minder dan voormalig UFC Women's Strawweight Kampioene Joanna Jedrzejczyk. Volgens meerdere geruchten zijn beide vechters akkoord gegaan voor een gevecht op UFC 248.

UFC 248
MMA Fighting journalist Damon Martin bracht het nieuws eerst naar buiten waarna ESPN-journalist Brett Okamoto, Dana White's 'persoonlijke' nieuws breker, bevestigde dat de UFC bezig is voor die matchup. Het titelgevecht moet plaatsvinden op 7 maart 2020, een locatie is nog niet bekend.

Uitdaging
Zhang won eerder jaar de titel door Jessica Andrade dominant te verslaan via een eerste ronde TKO. Jedrzejczyk keerde in oktober van dit jaar terug in de strawweight via een unanimous decision overwinning over Michelle Waterson. Na haar comeback richtte ze haar aandacht op Zhang die vervolgens de uitdaging aannam..REACTIES