next event
search
Champ Champ Patricio Freire verdedigt featherweight titel tegen Pedro Carvalho op Bellator 241Bron foto: Bellator MMA

Champ Champ Patricio Freire verdedigt featherweight titel tegen Pedro Carvalho op Bellator 241

Jan 10, 2020 Patricio Freire zet zijn titel op het spel tegen Pedro Carvalho in de kwartfinale van de Bellator Featherweight World Grand Prix.
Bellator Feather - en Lightweight kampioen Patricio Freire zal op Bellator 241 zijn titel op het spel zette tijdens de kwartfinale van de Bellator Featherweight World Grand Prix. Zoals eerder bekend treft hij hier Pedro Carvalho.

Afgelopen jaar was een succesvol jaar voor Pitbull. Hij wist zich te kronen tot twee-divisie kampioen nadat hij voormalig Bellator-kampioen Michael Chandler versloeg via een eerste ronde TKO. Later in het jaar verdedigde hij zijn featherweight titel in de openingsronde van de Bellator Featherweight World Grand Prix. Carvalho is nog ongeslagen binnen Bellator en versloeg Sam Silicia in de eerste ronde via submission.

Bellator 241
Het evenement zal plaatsvinden op 13 maart en zal haar deuren openen in de Mohegan Sun Arena in Uncasville. Naast het Main Event zal er ook in het Co-Main Event een Bellator WGP kwartfinale plaatsvinden. Daniel Weichel treft hier Emmanuel Sanchez.



REACTIES