next event
search
Donald Cerrone: 'Waarschijnlijk moet ik wel grappling gebruiken, maar dat ga ik waarschijnlijk niet doen'Bron foto:

Donald Cerrone: 'Waarschijnlijk moet ik wel grappling gebruiken, maar dat ga ik waarschijnlijk niet doen'

Jan 15, 2020 Donald Cerrone lijkt Conor McGregors verzoek voor een staand gevecht te accepteren.
Donald Cerrone krijgt na jaren trouwe dienst een welverdiende money fight tegen Conor McGregor. Cowboy wordt gezien als de underdog waarin zijn grappling game gezien wordt als de perfecte tool om The Notorious te verslaan. Cerrone heeft alleen geen trek om daar gebruik van te maken en laat weten dat hij de staande skills van McGregor wil testen. 

Eerder deze week sprak McGregor via sociale media nog zijn hoop uit op een staand gevecht. Cerrone staat in de UFC vooral bekend als kickbokser met meerdere knockouts. Voor zijn UFC-periode stond Cowboy vooral bekend om zijn submission overwinningen. De zwarte band BJJ heeft zijn meeste overwinningen dan ook geboekt via submission (17x red.).

Mijn keus
In gesprek met ESPN laat Cerrone weten dat hij geen gebruik wil maken van zijn grappling skills. De MMA-analisten geven Cowboy voornamelijk een kans als hij juist gebruik maakt van zijn grappling game, maar Cerrone geeft de voorkeur aan een staand gevecht.

''Weetje, waarschijnlijk moet ik wel mijn grappling gebruiken, maar dat zal ik waarschijnlijk niet doen'', aldus Cerrone. ''Ik houd ook van vechten, ik houd ervan om stoten uit te wisselen. Iedereen zegt dat zijn standup geweldig is, waarom zou ik dat niet gaan testen?''

''Iedereen zegt, 'als je staand gaat vechten dan wordt je knockout geslagen, dat is een domme tactiek, dat is een stomme keus.', maar het is mijn keus en mijn eigen stommiteit. Wie de f*ck ben jij om mij te zeggen wat ik moet doen?''

 ''Ik weet wie ik ben, ik kijk in de spiegel en ik weet precies wie ik ben, dus ik mag mijn eigen keuzes maken. Ik wil dit, waarom zou ik niet willen staan met één van de beste die er is? Waarom niet? Kan ik zijn stoten hebben? Dat is de vraag die ik wil weten. Kan hij mijn f*cking trappen hebben? Dat is de vraag die ik wil weten.''

UFC 246: McGregor vs. Cerrone, 18 januari 2019, T-Mobile Arena, Las Vegas, Amerika

Main Card
Conor McGregor vs. Donald Cerrone | Welterweight
Holly Holm vs. Raquel Pennington | Women's Bantamweight
Alexey Oleinik vs. Maurice Green | Heavyweight
Claudia Gadelha vs. Alexa Grasso | Women's Strawweight
Anthony Pettis vs. Carlos Diego Ferreira | Lightweight

Preliminary Card
Roxanne Modaffieri vs. Maycee Barber | Women's Flyweight
Andre Fili vs. Sodiq Yusuff | Featherweight
Nasrat Haqparast vs. Drew Dober | Lightweight

Early Preliminary Card
Justin Ledet vs. Aleksa Camur | Light Heavyweight
Tim Elliot vs. Askar Askarov | Flyweight
Brian Kelleher vs. Ode Osbourne | Bantamweight
Sabina Mazo vs. JJ Aldrich | Women's Flyweight
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk