next event
search
Jamal Ben Saddik tekent nieuw contract bij GLORYBron foto:

Jamal Ben Saddik tekent nieuw contract bij GLORY

Jan 15, 2020 Na veel onzekerheid over de toekomst van Jamal Ben Saddik bij GLORY, heeft de zwaargewicht toch een nieuw langdurig contract getekend.

Nadat Ben Saddik tijdens GLORY 62 het 8-mans zwaargewicht toernooi gewonnen had in december, had hij al een title shot verdiend. Fans waren daarom verontwaardigd dat Rico Verhoeven afgelopen december zijn titel tegen Badr Hari verdedigde.

Title shot
Mixfight sprak kort Nick Hemmers, de trainer van Ben Saddik over de titelgevecht tussen Verhoeven en Hari, en over het feit dat Jamal gepasseerd werd. “Ik vind dat als het niet voor de titel zou zijn en Rico zou verliezen, dat z’n titel niet veel meer waard is,” vertelt Hemmers. Hij vond daarom de keuze om het gevecht toch om de titel te laten gaan ‘op zich oke’. Ook vindt hij het fijn dat er veel achter hen staan. “Ik vond dat wij die title shot al na december gelijk hadden verdiend, het is jammer hoe het allemaal is gelopen. Maar wie het laatst lacht, lacht het best,” aldus de trainer van Ben Saddik.

Contract
CEO van GLORY Marshall Zelaznik gaf tijdens de persconferentie na afloop van Collision 2 al aan hard aan het werk te zijn om de partij tussen Ben Saddik en Verhoeven te realiseren. Nu heeft Jamal een meerjaren-contract getekend die meerdere gevechten omvat. Jamal Ben Saddik: “Ik ben in mijn leven altijd uitdagingen aangegaan en ik ben erg blij dat mijn fans me, na een jaar afwezigheid in de ring, weer kunnen zien vechten. Ik ben GLORY erg dankbaar voor wat ze voor mijn carrière hebben gedaan, en ik ben blij dat ik op een dergelijk mooi platform mag vechten”, zegt Ben Saddik. “Het is altijd heel belangrijk voor me geweest om fans de beste en meest spectaculaire gevechten te geven, en dat is wat we vandaag hebben bereikt. Ik beloof iedereen dat ik daar altijd voor zal blijven vechten.”




REACTIES