next event
search
Jamal Ben Saddik: “GLORY heeft mij beloofd dat ik de eerste in de rij ben om tegen Rico te vechten”Bron foto: ODC - Mixfight European Fight Network

Jamal Ben Saddik: “GLORY heeft mij beloofd dat ik de eerste in de rij ben om tegen Rico te vechten”

Jan 22, 2020 Jamal 'The Goliath' Ben Saddik blijft voorlopig nog bij GLORY, maar welke afspraken zijn er gemaakt en hoe nu verder? Wij spraken 'The Goliath' over de komende partijen en meer!

Jamal ‘The Goliath’ Ben Saddik heeft onlangs weer een nieuw meerjarig contract getekend bij kickboksorganisatie GLORY. Genoeg vragen laaiden op bij deze stap, maar ook omtrent het titelgevecht tegen Rico Verhoeven.

Geruchten
Zo spraken wij Jamal over zijn verhouding met GLORY, wanneer hij weer in de ring zal staan en wat de toekomst brengt. Ook reageert Ben Saddik op de geruchten over een vermeende doping gebruik en schorsing. We spreken over zijn gezondheid en welke rol dit speelt in zijn leven. 

Zwart op wit
De Belgische vechter vertelt tevens wat het verschil is tussen het gevecht tegen Rico Verhoeven tijdens GLORY 49 in december 2019 en hoe hij er nu in staat. Hij staat momenteel als 1e in de rij om voor de titel te mogen vechten, dit staat zwart op wit in zijn contract. Dit is voorlopig ook het plan, de titel veroveren en kampioen blijven. 

Bekijk hier het interview met ‘The Goliath’, niet alleen zijn toekomst bij GLORY komt aanbod…




REACTIES