next event
search
Fabricio Werdum wil Jiu-Jitsu partij met Aleksei Oleinik voor UFC-terugkeerBron foto:

Fabricio Werdum wil Jiu-Jitsu partij met Aleksei Oleinik voor UFC-terugkeer

Jan 22, 2020 Fabricio Werdum wil submission specialist Aleksei Oleinik testen na zijn schorsing.
Voormalig UFC Heavyweight kampioen Fabricio Werdum zit momenteel nog een schorsing uit, maar Vai Cavalo weet al wie hij wil treffen als hij terugkeert. De Braziliaan heeft zijn ogen gericht op submission specialist Aleksei Oleinik. De Rus scoorde afgelopen weekend zijn 46e submission overwinning.

Werdum kon oorspronkelijk pas in 2021 terugkeren in de UFC-octagon, maar Vai Cavalo heeft een strafvermindering gekregen van tien maanden. Dit kreeg hij wegens het gehoorzamen van de regels en het meewerken tijdens het onderzoek. Werdum mag vanaf 1 april 2020 zijn UFC-carrière weer vervolgen. 

Beter
Via sociale media feliciteert Werdum The Boa Constrictor met zijn overwinning over Maurice Greene. Daarnaast laat hij weten dat hij Oleinik graag wil treffen voor zijn terugkeer.



''Gefeliciteerd Aleksei Oleinik, alle respect voor jou MAAR mijn Jiu-Jitsu is beter. Kom maar op, jij kan mijn speciale gast zijn voor mijn UFC-terugkeer.

Doping
In 2018 werd Werdum gepakt door USADA wegens het gebruik van trenbolone en epitrenbolone metabolite. Hiervoor kreeg hij een schorsing van twee jaar,




REACTIES