next event
search
John Kavanagh: 'Mijn voorkeur gaat uit naar Justin Gaethje op 170'Bron foto:

John Kavanagh: 'Mijn voorkeur gaat uit naar Justin Gaethje op 170'

Jan 21, 2020 John Kavanagh verwacht dat Conor McGregor rond april zal terugkeren.
Voormalig UFC Feather - en Lightweight kampioen Conor McGregor maakte afgelopen weekend een succesvol terugkeer naar de UFC-octagon. Binnen 40 seconden versloeg hij Donald Cerrone via een technische knockout. Hoofdcoach John Kavanagh wil dat McGregor nu Justin Gaethje treft op welterweight.

The Notorious is back, en veel vechters willen daarvan profiteren. Jorge Masvidal, Khabib Nurmagomedov, Nate Diaz, Tony Ferguson en Justin Gaethje worden allemaal gelinkt aan een potentiële volgende stap voor McGregor.  

Justin Gaethje
In gesprek met Ariel Helwani tijdens de Ariel Helwani MMA Show laat Kavanagh weten dat hij hoopt op een confrontatie met The Hightlight Gaethje.

''Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar Justin Gaethje op 170'', aldus Kavanagh. ''Omdat hij ook een lightweight is en waarom zoude ze een weight cut moeten ondergaan. Het doel is, ik zal hier een beetje voorzichtig zijn met mijn woorden, maar de visie is om de 155-belt terug te winnen, dus dit is een stap in de goede richting. Als je om mijn oprechte mening vraagt dan zal dit mijn keus zijn.''

Maart of april
Kavanagh spreekt over een terugkeer rond maart/april. Ze willen McGregor klaarstomen voor UFC 249 als backup voor UFC Lightweight kampioen Khabib Nurmagomedov vs. Tony Ferguson.

''Ik zal heel verrast zijn als hij niet voor de zomer nog in actie komt. We praten over maart/april dus hij zal zeker voor de zomer weer in actie komen. Wat mij het meest logisch lijkt is dat we ons voorbereiden voor een gevecht in april. Als één van die gasten (Nurmagomedov vs. Ferguson red.)  helaas niet kan vechten, dat wij kunnen instappen. Als hun wel kunnen vechten dan moeten ze kort daarop een gevecht inplannen. Dan zitten ze op dezelfde tijdlijn als die andere gasten om een paar maanden later een gevecht in te plannen.




REACTIES