next event
search
Paulo Costa: 'Israel Adesanya heeft geen verstand van zaken'Bron foto:

Paulo Costa: 'Israel Adesanya heeft geen verstand van zaken'

Jan 21, 2020 Paulo Costa geeft aan dat UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya een grote fout maakt door niet op hem te wachten.
De ongeslagen Paulo 'Borrachinha' Costa was de Nr. 1 titeluitdager nadat hij afgelopen augustus Yoel Romero versloeg. Wegens een biceps blessure moest de Braziliaan onder het mes. UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya treft nu Romero op UFC 248. Borrachinha laat weten dat het een grote fout is.

Volgens Costa zelf is hij alweer klaar om een gevecht aan te nemen, maar UFC-president Dana White wil niet dat Borrachinha te gehaast terugkeert. Romero verloor zijn laatste twee partijen maar wordt nog steeds gezien als de grootste bedreiging voor Adesanya, na de geblesseerde Costa.

Fout
In gesprek met MMA Fighting laat Costa weten dat The Last Stylebender een fout maakt door het gevecht met Romero aan te nemen, een fout die hem miljoenen kan gaan kosten.

''Adesanya snapt niks van zaken, pay-per-view verkoop en geld'', aldus Costa. ''Hij snapt daar niets van. Hij heeft geen idee dat een gevecht met mij veel groter is dan tegen wie dan ook, zeker groter dan Romero. Hij wint misschien, maar hij kan ook verliezen, en als hij verliest dan is hij weer een niemand. Niet meer ongeslagen, niet meer een kampioen en hij mist de mogelijkheid om miljoenen te verdienen in een gevecht met mij.''



REACTIES