next event
search
Jorge Masvidal: 'Ik ga achter Kamaru Usman aan'Bron foto:

Jorge Masvidal: 'Ik ga achter Kamaru Usman aan'

Jan 22, 2020 Jorge Masvidal heeft geen zin in spelletjes en zet focus op UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman.
UFC's Baddest Motherf*cker Jorge 'Gamebred' Masvidal richt zijn vizier op UFC Welterweight kampioen Kamaru Usman. Lange tijd werd er gespeculeerd dat Conor McGregor zou vechten tegen Masvidal, maar Gamebred heeft geen zin om daarop te wachten en kiest voor het UFC-goud.

Masvidal liet onlangs noteren dat hij liever vecht om het geld tegen McGregor dan om het goud tegen Usman. Nu The Notorious succesvol is begonnen aan zijn comeback springen de potentiële tegenstanders een voor een uit de grond. Gamebred wil dit spelletje niet spelen en focust zich op Usman. 

UFC-titel
Masvidal focust zich op de UFC-titel omdat daar geen obstakels voor zijn. UFC-president liet al weten dat ze Usman vs. Masvidal willen opzetten en McGregor lijkt niet zo happig om Masvidal nu te treffen. Gamebred zal de deur echter nooit sluiten voor een confrontatie met The Notorious.

''McGregor wil het gevecht niet dus ik geef er niks meer om'', aldus Masvidal in gesprek met Ariel Helwani. ''Ik laat dat gevecht achter me. Hij wil gewoon niet vechten. Ik ben hier niet om de boeman uit te hangen. Dan wordt het maar Usman. Hij heeft Usman's lot bezegeld.''

''Dat zal ook goed zijn, als Conor dat wil'', laat Masvidal weten of hij open staat voor een interim titelgevecht. ''Eén van deze gasten moet gewoon vechten met mij. Ik neig meer naar Usman, de manier hoe hij praat, de onzin die hij uitkraamt, maar als Conor wil dan kunnen we het regelen.''

Verbouwen
Masvidal laat weten dat hij meer plezier zal beleven om Usman aan te pakken dan McGregor.

''Het doet mij veel meer plezier om Usman's gezicht te verbouwen, dan die van Conor. Ik zal dan een intens geluksgevoel hebben van binnen zoals een kind die meerdere cadeautjes openmaakt op Kerstmis. Er is iets met zijn gezicht, ik mag het niet, het staat mij niet aan. Ik vind zijn houding ook niet goed. Zijn kleine commentaren zoals, 'Wie?', Ik doe dit al 16 f*cking jaar. Ik ben de vechter van het jaar, en ik zit in jouw f*cking divisie, en jij gaat dan zo kleinzielig doen en zeggen, 'Wie?'.



REACTIES