next event
search
Anthony Johnson hint naar UFC-terugkeerBron foto:

Anthony Johnson hint naar UFC-terugkeer

Jan 22, 2020 Anthony Johnson hint naar UFC pay-per-view evenement voor zijn octagon terugkeer.
Voormalig UFC titeluitdager Anthony Johnson liet vorig jaar al door schermen dat hij wil terugkeren in de UFC-octagon. Nu hint hij via sociale media naar UFC 248 via een cryptisch bericht. Johnson wil zijn terugkeer gaan maken in de Heavyweight divisie maar houdt de deur naar Light Heavyweight ook nog open.

Johnson begon zijn UFC-carrière in de welterweight divisie. Begrijpelijkerwijs had hij veel moeite met het gewicht en uiteindelijk werd Rumble ontslagen wegen het te vaak missen van zijn streefgewicht. Via een omweg kwam Johnson terug in de UFC waar hij een ware plaag was in de Light Heavyweight divisie. Tot tweemaal toe vocht hij voor de titel tegen Daniel Cormier, maar zonder succes. In 2017 zette hij een punt achter zijn carrière om te handelen in medicinale wiet. Daarnaast is hij ook ambassadeur voor Bare Knuckle Boxing Federation.

UFC 248
Via sociale media post Johnson het UFC 248 evenement wat tot veel vragen leidt onder zijn volgers. Tijdens UFC 248 zal UFC Middleweight kampioen Israel Adesanya zijn titel verdedigen tegen Yoel Romero. Daarnaast zal UFC Women's Strawweight kampioene Weili Zhang haar titel verdedigen tegen Joanna Jedrzejczyk. 




REACTIES