next event
search
Justin Gaethje over McGregor: 'Ik denk dat hij nu wel tegen mij vecht'Bron foto: MMA Junkie

Justin Gaethje over McGregor: 'Ik denk dat hij nu wel tegen mij vecht'

Jan 23, 2020 Justin Gaethje denkt dat hij kansen zal mislopen omdat hij niet het entertainment spelletje wil meespelen.
Justin 'The Hightlight' Gaethje 'denkt dat voormalig UFC Feather - en Lightweight kampioen Conor McGregor nu wel oog heeft voor hem. De oud-World Series of Fighting Lightweight kampioen geeft aan dat hij verwacht dat The Notorious nu meer zelfvertrouwen heeft na zijn overwinning over Donald Cerrone. 

Gaethje kwam met hoge verwachtingen binnengehaald door Dana White en deze heeft The Hightlight dubbel en dwars waargemaakt. Voor zijn zes UFC-partijen verdiende hij maar liefst zeven UFC-bonussen, waarvan vier Fight of the Night. Gaethje werd door merendeel van de MMA-wereld gezien als de toepasselijke tegenstander voor McGregors comeback gevecht. Uiteindelijk ging Cerrone er vandoor met de eer. The Hightlight verwacht dat McGregor nu wel tegen hem wil vechten.

Zelfvertrouwen
Gaethje laat weten dat McGregor een overwinning nodig had om zijn zelfvertrouwen een boost te geven.

''Uiteindelijk maakt hij zijn eigen keuzes en ik denk dat hij nu meer zelfvertrouwen heeft'', aldus Gaethje in de Punchlines Podcast. ''Hij had een overwinning nodig. Dus ja, ik denk dat hij nu wel tegen mij wil vechten.''

Vuisten
Gaethje won zijn laatste drie partijen via een eerste ronde knockout. The Hightlight houdt niet van spelletjes en wil zich niet anders gaan gedragen om gevechten op papier te krijgen. Hij laat liever zijn vuisten spreken.

''Om een superster te zijn moet je winnen en iets speciaals hebben. Ik hoop dat mensen knockout slaan mijn specialiteit is, want ik kan mezelf niet echt verkopen. Ik kan niet voor de camera iemand anders zijn als daar achter.

Uiteindelijk kan het mijn carrière aantasten op de lange termijn omdat ik niet die weg wil bewandelen. Ik had op de eerste rij kunnen zitten bij UFC 246, ik had een scene kunnen maken. Misschien mis ik hierdoor wel kansen omdat ik niet daar zat.''




REACTIES