next event
search
WFL MMA is terug met knalpartijenBron foto:

WFL MMA is terug met knalpartijen

Jan 8, 2020 Dit mag je als MMA-liefhebber niet missen!

Op zaterdag 16 februari zal WFL zijn 4e MMA-evenement organiseren in Hoofddorp. De langverwachte weltergewicht toernooi finale tussen Melvin van Suijdam en Mehdad Kavand is het main-event. 

Finale
De match tussen de 2 winnaars van de halve finale tijdens WFL MMA 3 is al bijna 2 jaar in de maak. Kavand won in september 2018 op punten van Victor Kuku, van Suijdam wist zijn partij tegen Oktay Karatas via TKO te winnen. Na een periode van onduidelijkheid komt nu eindelijk de finale en dus de partij tussen Melvin en Mehdad.

TKO
Een bekende naam in de Nederlandse MMA scene staat ook op de matchmaking. Ruud Vernooij zal het opnemen tegen Soufyan Aarab. Vernooij versloeg MMA-veteraan Dion Staring op TKO in oktober 2019 tijdens Battle Events in Arnhem. Aarab heeft 3 verliezen achter de rug en zou een winst nu goed kunnen gebruiken.

Support
Verder staan ook namen als Tonny van Dijk, Losene Keita, Tycho Brakel, Leon Jansen en Hasib Fatah op het programma. Leon Jansen heeft onlangs nog bij top gyms in de Verenigde Staten meegetraind met vechters als Jon Jones en Jairzinho Rozenstruik. Als MMA-liefhebber is dit dé kans om de Nederlandse vechters te supporten. 

WFL MMA 4 zal op zaterdag 16 februari plaats vinden in Sportcomplex Koning Willem-Alexander in Hoofddorp. Klik hier voor meer informatie en de kaartverkoop. 




REACTIES