next event
search
Reinier de Ridder keert terug naar de ONE Championship kooiBron foto: ONE Championship

Reinier de Ridder keert terug naar de ONE Championship kooi

Jan 9, 2020 Reinier de Ridder ontmoet Leandro Ataides op ONE Championship: Warrior's Code
Reinier de Ridder heeft zijn eerste partij van 2020 te pakken. The Dutch Knight zal zijn opwachting maken in Jakarta tijdens het ONE Championship: Warrior's Code evenement dat zal plaatsvinden op vrijdag 7 februari. Hij treft hier de Braziliaanse Leandro Ataides.

De Ridder
The Dutch Knight is nog altijd ongeslagen in zijn professionele MMA-carrière. De teller staat inmiddels op 11 gewonnen partijen met een 100% finish rate. De Combat Brothers atleet won acht partijen via submission en drie via (T)KO. Vorig jaar maakte De Ridder zijn ONE-debuut waarna hij uiteindelijk twee keer de ONE-kooi winnend verliet. Zowel Fan Rong (submission red.) als Gilberto Galvao (KO red.) moesten hun meerdere kennen in de Nederlander. 

Ataides
De Braziliaan vecht al sinds 2015 voor de Aziatische organisatie en vocht hierin acht keer. Hiervan won hij vijf partijen en drie gingen verloren. Zijn laatste drie wist hij allemaal om te zetten tot overwinning. De winnaar zal mogelijk een titelgevecht vrijspelen tegen ONE Middle - en Light Heavyweight kampioen Aung La N Sang.REACTIES