next event
search
Ali Abdelaziz: 'Deze geruchten zijn absoluut niet waar'Bron foto:

Ali Abdelaziz: 'Deze geruchten zijn absoluut niet waar'

Feb 27, 2020 Justin Gaethjes manager Ali Abdelaziz spreekt geruchten rondom gevecht met Conor McGregor tegen.
Volgens de laatste geruchten wordt een gevecht tussen Justin 'The Highlight' Gaethje vs Conor 'Notorious' McGregor gepland voor de zomer. Ali Abdelaziz, manager van Gaethje, laat weten dat deze geruchten niet kloppen. Volgens Abdelaziz heeft McGregor zijn kans verspeeld om tegen The Highlight te vechten.

ESPN-journalist Ariel Helwani liet weten dat er beginnende gesprekken zijn voor een confrontatie tussen Gaethje vs McGregor in de zomer. McGregors hoofdtrainer John Kavanagh liet eerder al weten dat ze graag Gaethje willen treffen op welterweight voor McGregors volgens gevecht.

Vals
Abdelaziz laat weten dat het gerucht niet waar is, en dat McGregor zijn kans had om tegen Gaethje te vechten. De Notorious koos toen echter voor een comback fight tegen Donald 'Cowboy' Cerrone.

''Dit gerucht over een gevecht tussen Justin Gaethje en Conor McGregor is absoluut vals'', aldus Abdelaziz. ''Hij had de mogelijkheid om tegen hem te vechten in plaats van Cowboy, maar dat deed hij niet. Justin is de nr. 1 titeluitdager en zoals Khabib zei, Conor heeft nog 10 overwinningen nodig.''

Vijandig omgeving
De altijd strijdbare Gaethje liet als reactie naar een fan weten dat hij graag wil vechten op vijandig terrein in Ierland. Het is alleen niet aannemelijk dat de UFC McGregor op een UFC Fight Night kaart zet.

''Ik zou het geweldig vinden om in de meest vijandige omgeving op aarde te vechten'', aldus Gaethje. ''Dat zou eng zijn maar ook een geweldige ervaring. Kom maar op.''



REACTIES