next event
search
Alistair Overeem vs. Walt Harris Main Event van UFC PortlandBron foto: UFC

Alistair Overeem vs. Walt Harris Main Event van UFC Portland

Feb 9, 2020 Alistair Overeem en Walt Harris worden opnieuw met elkaar ingepland.
Alistair 'The Reem' Overeem heeft zijn eerste partij van 2020 te pakken. The Reem wordt opnieuw ingepland tegen Walt 'The Big Ticket' Harris. De Heavyweights zullen elkaar ontmoeten op 11 april in Portland, Amerika.

De twee stonden oorspronkelijk gepland om elkaar te treffen op UFC Washington DC. Harris trok zich echter terug wegens een verschrikkelijke familie gebeurtenis. Stiefdochter Aniah Blanchard was op dat moment nog vermist. Laat kwam het nieuws naar buiten dat ze was vermoord. Harris zal voor het eerst de weg naar de UFC-octagon bewandelen sinds die verschrikkelijke gebeurtenis.

UFC Fight Night 172
Overeem verzorgt met Harris het Main Event net zoals het plan was voor UFC Washington. De UFC zal haar deuren openen in de Moda Center op 11 april. Andere aangekondigde partijen zijn Carla Esparza vs. Michelle Waterson en Vincente Luque vs. Randy Brown.

#8 Overeem vs. #9 Harris
The Reem komt van zijn verliespartij tegen Jairzinho Rozenstruik af. Overeem wist de partij 24.50 min. te controleren maar werd in de laatste 10 seconden verrast met een verwoestende stoot. Daarvoor versloeg The Reem de Russen Sergei Pavlovich en Aleksei Oleinik. 

The Big Ticket heeft zijn laatste vier partijen niet meer verloren. Echter werd er één omgezet naar een no-contest wegens een positieve test op ligandrol. Harris wist zes overwinningen te boeken in de UFC en allemaal via TKO/KO.



REACTIES