next event
search
BKB Prizefighter Finale: Smith vs GevenBron foto: Rick Janssen

BKB Prizefighter Finale: Smith vs Geven

Feb 26, 2020 Poging twee voor de Bare Knuckle Boxing Prizefighter Finale tussen Dean Smith en Hubert Geven.
Hubert 'Gipsey King' Geven is opnieuw ingepland voor de Bare Knuckle Boxing Prizefighter Finale tegen Dean 'Smudger' Smith. De partij stond oorspronkelijk gepland voor 25 januari maar Geven moest zich terugtrekken wegens een gebroken hand. De finale zal nu losbarsten tijdens BKB 22 op 23 mei 2020.

Bare Knuckle Boxing
Geven zag zijn BKB-debuut uitgesteld worden door een te zware tegenstander. In de kwartfinale stond de Gipsy King gepland om te vechten tegen Bachir Fakhouri, maar deze kwam tot twee keer toe te zwaar aan bij de weging. Hierdoor won Geven de partij en stroomde hij door naar de halve finale, waar Mark Rawes op hem stond te wachten. Geven wist veel schade te maken aan het gezicht van Rawes waarna de dokter ingreep.

BKB 22
Het evenement zal 23 mei 2020 plaatsvinden en zal haar deuren openen in de Indigo at the O2 Arena, in London, Engeland. Klik HIER om je tickets te bemachtigen.
REACTIES