next event
search
'Hesdy Gerges terug naar GLORY voor Rico Verhoeven'Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

'Hesdy Gerges terug naar GLORY voor Rico Verhoeven'

Feb 25, 2020 Hesdy Gerges is van plan weer terug te komen bij GLORY om Rico Verhoeven 'gewoon neer te pompen'.
Dat Hesdy Gerges en Rico Verhoeven wat trammelant met elkaar hebben was al wel duidelijk. Nu is het voor Gegres zo ver dat hij zelfs terug wil komen bij GLORY om Verhoeven een 'lesje te leren'.

'Shit fight'
De ex-GLORY vechter heeft de persconferentie na afloop van GLORY 74: Collision 2 met voorbedachten rade opgezocht vertelt hij aan MMA DNA. Hij zocht een moment om Rico terug te pakken na zijn uitspraken over de partij van Hesdy Gerges tegen Badr Hari. De zwaargewichtkampioen zei dat het een ‘shit fight’  was, en dat Gerges en Hari een slechte conditie hadden. Dit viel niet goed bij Hesdy en wilde daarom een manier zoeken om Verhoeven terug te pakken.

Karma
Toen was het in Arnhem het moment daar om hem ‘terug te pakken’. “Hij was gewoon aan het verliezen. Dat wou ik gewoon even zeggen want hij zei dat het een shit fight was tussen mij en Badr. Maar dat was gewoon een hele andere partij. Wat badr bij hem deed was bij mij verre weg daarvan. Dus wou ik hem even laten merken karma weetje, en hij heeft karma gekregen,” vertelt Hesdy.

Slopen
Nu is het plan om te stoppen met MMA en zich opnieuw te focussen op kickboksen. Gerges verwacht nog 1 partij te vechten bij Bellator die tevens snel moet plaats vinden. In 2021 moet de partij met de zwaargewicht kampioen plaats vinden. “Hij moet gewoon de daad bij het woord voegen. ik moest mijn handschoenen aantrekken, die ga ik aantrekken. Nu is hij aan zet, als hij echt zo stoer is … Ik ga hem echt slopen dan,” zegt Gerges.

Dat de overstap naar MMA niet zo heel succesvol was stelt de vechter zelf ook vast. Naar zijn idee is de overstap veel te laat gemaakt, aangezien hij al zo lang kickbokst en nooit iets met MMA heeft gedaan eerder. Hij heeft zijn zinnen nu gezet op de weg naar Rico Verhoeven.




REACTIES