next event
search

BREAKING: Tegenstander Badr Hari is Benjamin Adegbuyi

Feb 29, 2020 Zojuist is tijdens GLORY 75 in Utrecht bekend gemaakt dat Benjamin Adegbuyi de volgende tegenstander van Badr Hari zal zijn.


Zaterdag 20 juni in Ahoy Rotterdam zullen de #2 en #3 zwaargewichten het tegen elkaar opnemen. In principe was het logisch dat Badr Hari niet direct weer tegen Rico Verhoeven zou gaan vechten, ook niet tegen de #1 Jamal Ben Saddik. 

Blessure
Na de anti-climax van GLORY Collision 2, werd er uitgekeken naar het herstel van Hari. Hij zou eerst door zijn blessure pas in september weer in actie kunnen komen volgens zijn trainer Mike Passenier. Blijkbaar is Badr sneller hersteld dan verwacht en kan hij sneller vechten. Vorige week werd bekend gemaakt dat de zwaargewicht al in juni weer de ring betreedt.

Adegbuyi
Kijkend naar de divisie was het te verwachten dat de Roemeen de eerst volgende tegenstander zou zijn. Adegbuyi heeft binnen GLORY 4 verliezen op zijn naam staan, 2x Rico Verhoeven, Guto Inocente en Jamal Ben Saddik. Van de 14 gewonnen partijen, heeft hij er 6 op knock-out weten te beslissen. Interessant genoeg is Dennis Krauweneel, trainer van Verhoeven, ook de trainer van Benjamin.  




REACTIES