next event
search
Tayfun Ozcan: Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

Tayfun Ozcan: "Ik zag dat de koek op was"

Mar 1, 2020 Zaterdag 29 februari vocht Tayfun Ozcan zijn laatste partij bij Enfusion in Eindhoven. Hierna zal hij bij ONE Championship gaan vechten.

Eindhoven, de stad waar Ozcan zijn A-klasse debuut maakte in 2013 en waar hij zijn afscheidspartij bij Enfusion vocht. Zo is het cirkeltje weer rond. Het was natuurlijk mooi geweest als hij zijn 7-jarige carrière bij Enfusion met een knock-out eindigde. 

Snoeihard
Maar zijn tegenstander Daniel Moscardo, uit Spanje, maakte het hem te niet makkelijk. Het was een snoeiharde tegenstander die veel kon incasseren. Tayfun wist Moscardo 8-tellen te geven, maar toch viel de verwachtte knock-out niet. Hierover zegt de Tilburgse vechter: “Als je zoekt voor een KO dan valt hij nooit, dat is het hem.”


Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

Verschonen
Na zijn partij vertelt Ozcan over zijn keuze voor ONE Championship, welke vechters op zijn lijstje staan en welke plannen hij komende periode heeft. In principe is hij in de eerste instantie bezig met verschonen en melk geven binnenkort, want zijn vrouw gaat bevallen van hun eerste kind. Lang verwacht hij niet daarmee bezig te zijn, het liefst staat hij zo gauw mogelijk weer tegenover een nieuwe uitdaging. 

Bekijk het interview met Tayfun Ozcan hier.




REACTIES