next event
search
Hamicha niet in actie tijdens GLORY 75Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

Hamicha niet in actie tijdens GLORY 75

Feb 24, 2020 Hamicha zou tegen Dmitrii Menshikov vechten en het co-headline gevecht van de avond zijn. Helaas gaat dit niet meer door vanwege een vervelende blessure van Hamicha.

GLORY 75 strijkt zaterdag 29 februari neer in Central Studio’s te Utrecht. De hoofdpartij, de titelgevecht van Petchpanomrung Kiatmookao regen Serhii Adamchuk, was niet de enige waarnaar uitgekeken werd.

Ongeslagen
De partij van Hamicha tegen Dmitrii Menshikov had veel potentie, beide heren zijn nog ongeslagen binnen GLORY en hebben steeds op knock-out weten te winnen. Ook hun records buiten GLORY zijn op z’n minst noemenswaardig. Zo won Hamicha 38 keer waarvan 28 op knock-out en Menshikov won 23 keer waarvan 18 op knock-out. Deze partij zou een ware kracht meting zijn tussen de 2 kemphanen.

Blessure
Alleen gooit de blessure van Hamicha roet in het eten. Dit meldde Wilson Boldewijn van De Telegraaf vandaag. Eerder moest de vechter zijn partij tegen Harut Grigorian al afzeggen, deze zou afgelopen december in Arnhem plaatsvinden tijdens GLORY Collision 2. Welke blessure het is en of het dezelfde is, is nog niet bekend. Ook heeft GLORY officieel nog niks bekend gemaakt en wordt er nog gewacht door de redactie op een reactie van Hamicha. 

Trommelvlies
Hamicha heeft een korte reactie gegeven op zijn gecancelde wedstrijd. "Ik heb een gaatje in mijn trommelvlies. Het is afgelopen week gebeurd met het sparren. Ik mag paar weken geen tikken krijgen op mijn oor. Anders wordt het gewoon een blijvende letsel. Dus als ik paar weken geen contact maak met mijn oor, dan herstelt gewoon volledig. Dat is wat de dokter zei", vertelt hij. Hij hoopt snel weer te kunnen vechten. "We zijn nog jong. Die partijen gaan zeker komen, gezondheid komt niet terug." Het is dus niet dezelfde blessure als in december, toen moest Hamicha een meniscusoperatie ondergaan.

GLORY 75 is zaterdag vanaf 20.30 uur te zien op Veronica. De prelims zijn vanaf 17:00 op GLORY YouTube te zien en vanaf 19.00 uur beginnen de GLORY 75 SuperFight Series op KIJK.nl.




REACTIES