next event
search
Michael Duut weer terug in de ring tijdens GLORY 76Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

Michael Duut weer terug in de ring tijdens GLORY 76

Feb 25, 2020 Michael ‘Dreamcrusher’ Duut krijgt de kans om zijn verliesreeks te doorbreken tijdens GLORY 76 in Antwerpen.

GLORY zijn 76e evenement gaat plaatsvinden op zaterdag 28 maart in Antwerpen, België. Op de kaart staan wederom een aantal Nederlanders. Zo vindt het langverwachte titelgevecht tussen Cédric Doumbé en Murthel Groenhart plaats, komt Zakaria Zouggary weer in actie én wordt Michael Duut toegevoegd aan het programma.

Verliezen
Duut heeft een pittige tijd achter de rug als we kijken naar zijn afgelopen partijen. Na 2 verliezen van Danyo Ilunga en Zinedine Hameur-Lain, won de Groninger op spectaculaire wijze van Mourad Bouzidi. Het leek alsof de oude ‘Dreamcrusher’ weer terug was. Hij wist deze winst alleen niet door te zetten naar de andere partijen. 

Michael verloor 3 keer achter elkaar van Donegi Abena, Luis Tavares en Ariel Machado. Voor de partij tegen Machado beloofde Duut ons nog dat hij weer de oude zou zijn. Deze verwachting maakte hij niet waar en verloor op punten tijdens GLORY 74: Collision 2.  

Switch
In de tussentijd heeft de Groninger een switch gemaakt naar een andere gym, The Colosseum. Danny de Vries en Daan Kortland moeten er nu voor zorgen dat de verliesreeks wordt doorbroken. Het 1e gevecht onder de nieuwe gym is tegen Stephane Susperregui in Antwerpen. 

Ook Susperregui kan een winst goed gebruiken. Na zijn verlies van Danyo Ilunga en Donegi Abena, kon hij 1 vechter verslaan: Felipe Micheletti. Daarna wist Luis Tavares Stepahne via unaniem besluit te verslaan in Arnhem. 

Kaarten voor GLORY 76 in Antwerpen koop je via deze link




REACTIES