next event
search
Ilias Bulaid: Bron foto:

Ilias Bulaid: "Ik ga ervoor om een nog dikkere show neer te zetten dan de eerste" (video)

Feb 17, 2020 Na een succesvol debuut staat Ilias ‘The Blade’ Bulaid dit weekend weer in de kooi van Bellator. Het nieuwe Bellator-talent keert weer terug in Dublin voor zijn 2e overwinning.

Zaterdag 22 februari vecht Ilias Bulaid zijn 2e partij bij Bellator, tevens in Dublin net zoals zijn debuut. Hij neemt het op tegen de debutant Diego Freitas, die tevens uit het kickboksen komt. 

‘Beste complete vechter’
Bulaid was al een succesvolle kickbokser, maar vond dat er meer uit zichzelf als vechter te halen viel. Dus hij maakte de overstap naar MMA en debuteerde in september 2019 bij Bellator in Dublin. Ilias liet hier zien dat hij niet zomaar een partijtje komt draaien, maar op weg is om ‘een van de beste complete vechters’ te worden.

Memorabel
‘The Blade’ kwam met een klapper binnen en zorgde ervoor dat zijn performance memorabel zou zijn. Zijn tegenstander Vitalic Maiborada werd direct de kooi doorgeslagen. Ilias deed alles met Vitalic wat hij maar wilde, vervolgens schakelde hij zijn tegenstander uit in de laatste seconden van de 1e ronde met een knie naar het hoofd. 

Grond
Nu is Bulaid van plan een ‘nog dikkere show neer te zetten’. De kersverse MMA-talent vertelt dat hij hoopte op een tegenstander waarbij hij zijn grond-technieken wat meer kon laten zien. Deze tegenstander, Diego Freitas, is namelijk ook een striker. Ilias is ervan overtuigd dat Diego staand niet bij hem in de buurt moet komen, ook op de grond legt Freitas het af. Er is niet veel bekend over de grond skills van de Portugees, maar een titanenstrijd kan zeker verwacht worden tussen de 2 strikers.

Mixfight sprak ‘The Blade’ over zijn voorbereiding, vorige partij, komende partij en wanneer Bellator naar Nederland komt. Bekijk de video hier!




REACTIES