next event
search
Ilias Bulaid verslaat Diego Freitas via unanimous decision!Bron foto: Mixfight European Fight Network/ By ODC

Ilias Bulaid verslaat Diego Freitas via unanimous decision!

Feb 23, 2020 Ilias Bulaid heeft zijn MMA-carrière een succesvol vervolg gegeven. Wij spraken Bulaid en trainer Said Badaoui na zijn gevecht.
Ilias 'The Blade' Bulaid vocht zijn tweede Bellator partij tijdens Bellator Dublin. Hier verwelkomde hij Diego Freitas in de MMA-wereld en binnen Bellator MMA. De avond begon slecht voor Bulaid nadat hij van de preliminary card werd gehaald wegens tijdgebrek.Uiteindelijk telt alleen de winst en die ging natuurlijk mee naar huis.

Verplaatst
Vlak voor zijn partij kreeg Bulaid te horen dat zijn partij wegens tijdgebrek van de preliminary card werd gehaald. Hij zou doorschuiven naar de Bellator 240 kaart, mits daar een vroege knockout zou vallen. De eerste twee partijen van Bellator 240 eindigde in een 1e en 2e ronde knockout, maar toch kreeg The Blade te horen dat hij ditmaal zou doorschuiven naar de Bellator Dublin kaart. Uiteindelijk werd hij ook daar weer vanaf gehaald en kwam hij pas na het evenement de kooi in, nadat de 3 Arena al bijna helemaal leeg was.

Fight of the Night
De lege 3Arena weerhield Bulaid er niet van om een vermakelijke partij neer te zetten. De nog aanwezige media bestempelde de partij unaniem als Fight of the Night. De partij liep desalniettemin iets moeizamer dan hij vooraf had verwacht, maar hij heeft wel voor eerst kunnen proeven aan het grondspel.






REACTIES