next event
search
Reinier de Ridder vecht zich naar ONE titelgevecht!Bron foto:

Reinier de Ridder vecht zich naar ONE titelgevecht!

Feb 7, 2020 Reinier de Ridder verslaat Leandro Ataides en treft ONE Middleweight kampioen Aung La N Sang.
Reinier de Ridder stond zojuist in de ONE Championship ring tijdens ONE: Warriors Code. In de Istora Senayan in Jakarta, Indonesië trof The Dutch Knight Leandro Ataides in een titel-eliminatie gevecht. De Ridder verliest zijn 100% finish rate maar verslaat Ataides via unanimous decision en treft ONE Middleweight kampioen Aung La N Sang.

Eerder deze week liet ONE Championship weten dat de winnaar een gevecht met ONE Middleweight kampioen Aung La N Sang krijgt. De Ridder verdedigde in Jakarta zijn ongeslagen status en zal na zijn derde ONE-overwinning voor het goud vechten in de grootste Aziatische vechtsportorganisatie. Het zijn productieve dagen voor de Combat Brothers gym die vorige week ook al een belangrijke overwinning mee naar huis namen via Pieter Buist die voormalig ONE Lightwweight kampioen Eduard Folayang versloeg.

Titelgevecht
The Dutch Knight treft met Aung 'Burmese Python' La N Sang één van de grootste namen en uithangborden binnen de organisatie. Sang beschikt over de ONE Middle - en Light Heavyweight titel. Hij verdedigde de Middleweight titel al drie keer en in zijn laatste gevecht verdedigde hij zijn Light Heavyweight titel met succes in een superfight met ONE Heavyweight kampioen Brandon Vera. De Burmese Python traint onder andere bij de Nederlandse Henri Hooft bij Hardknocks 365 in Fort Lauderdale. De uit Myanmar afkomstige Sang vocht maar liefst zeven van zijn twaalf ONE-gevechten in Myanmar.



REACTIES