next event
search
Said el Badaoui: Bron foto:

Said el Badaoui: "Ilias heeft alle ingrediënten om een grote te worden" (video)

Feb 22, 2020 Vanavond is het dan zover, Ilias Bulaid gaat voor zijn 2e zegen bij Bellator.

Op vrijdag 21 februari, de dag van de weging en staredowns, is het moment om alvast in de sfeer te komen voor het echte werk. Op zaterdag 22 februari zal het dan eindelijk zover zijn, Bellator Europe strijkt neer in Dublin. 

Ieren
Deze kaart is gevuld met veel Ieren en dat is te horen tijdens de ceremoniële weging. Tussen al deze vechters staat er ook 1 van Nederlandse bodem, namelijk de Nederlands-Marokkaanse Ilias Bulaid. Bulaid zal de kooi betreden in de 3Arena in Dublin, Ierland. Over zijn tegenstander Diego Freitas is nog niet veel bekend, behalve dat hij net zoals Ilias van oorsprong een kickbokser is.

Trainer
Het kersverse mma-talent timmert hard aan de weg om de beste vechter van de wereld te worden. Bulaid staat er niet alleen voor onderweg naar de top, zijn trainer Said el Badaoui werkt ook hard mee aan het succes. Na de weging namen zowel Ilias als Said de tijd om wat vragen te beantwoorden.

Zo vertelt el Badaoui over de enorme vooruitgang van Bulaid, zijn tijd met Israel Adesanya en meer. De trainer staat bekend om zijn bescheidenheid en laat dat wederom zien. Benieuwd wat Said te vertellen heeft? Bekijk het interview dan hier

Het interview met Ilias gemist? Klik dan hier.




REACTIES