next event
search
Bellator-kaarten met Gegard Mousasi en Costello van Steenis uitgesteldBron foto:

Bellator-kaarten met Gegard Mousasi en Costello van Steenis uitgesteld

Mar 31, 2020 Gegard Mousasi en Costello van Steenis zullen in mei niet in actie komen wegens het coronavirus.
Waar UFC-president Dana White alles-op-alles zet om een evenement neer te zetten op 18 april, neemt Bellator MMA president Scott Coker het zekere voor het onzekere en schrapt alle Bellator-kaarten van mei. Hierdoor zullen Gegard 'The Dreamcatcher' Mousasi en Costello 'The Spaniard' van Steenis niet in actie komen.

Bellator MMA
Bellator koos er vorige maand voor om Bellator 241 op fight day af te lassen wegens COVID-19. Nu worden Bellator 242, Bellator London en Bellator 243 ook aan dat lijstje toegevoegd. De organisatie bracht een statement naar buiten.

''De organisatie zal de situatie nauwlettend blijven monitoren en is bereid om de evenementen zo snel mogelijke opnieuw in te plannen. Zoals altijd is de gezond - en veiligheid van onze atleten, fans, partners en werknemers onze top prioriteit. We waarderen het begrip en het geduld van allen betrokkenen in deze moeilijke tijd.'', aldus Bellator MMA.

Mousasi
The Dreamcatcher stond gepland om op 9 mei te vechten met Bellator Weltergewichtkampioen Douglas 'The Phenom' Lima om de vacante Bellator Middengewichttitel. Daarnaast zou Bellator Lichtzwaar - en Zwaargewichtkampioen Ryan 'Darth' Bader zijn 205-titel op het spel zetten tegen Vadim Nemkov.

Van Steenis
The Spaniard stond gepland om op 16 mei te vechten tegen Fabian 'The Assassin' Edwards in het Co-Main Event van Bellator London. James 'The Strabanimal' Gallagher zou het Main Event verzorgen met Cal 'Al Pacino' Ellenor. Dit gevecht is nu, na twee eerdere Bellator Dublin edities, voor de derde keer uitgesteld.



REACTIES