next event
search
Wie gaat UFC 249 redden?Bron foto:

Wie gaat UFC 249 redden?

Mar 31, 2020 Meerdere vechters bieden aan om UFC 249 te redden op short notice.
De vloek van UFC Lichtgewichtkampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov vs. Tony 'El Cucuy' Ferguson leeft voort. Nu The Eagle vast zit in Rusland kijkt de UFC verder om UFC 249 alsnog te redden. Meerdere UFC-vechters 'claimen' nu dat ze op short notice willen vechten. De komende dagen zullen uitwijzen of ze aan het clout chasen (profiteren en aandacht krijgen red.) zijn of echt de UFC-Octagon zullen instappen.

Nr. vijf
Zonder officieel bericht lijkt het haast onvermijdelijk dat ook de vijfde poging zal mislukken. Nadat eerder Nurmagomedov uitviel wegens een blessure, Ferguson uitviel wegens een blessure, The Eagle in het ziekenhuis eindigde (tiramisu gate red.) en El Cucuy geblesseerd raakte tijdens fight week (cable gate red.) is het nu een wereldwijde pandemie die roet in het eten gooit. Het begint steeds realistischer te worden dat we wellicht nooit Khabib vs. Tony zullen zien.

Short notice
Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat de UFC Justin 'The Highlight' Gaethje het gevecht met Ferguson heeft aangeboden. Ondertussen is sociale media momenteel het strijdtoneel tussen de overige vechters. UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman en Jorge 'Gamebred' Masvidal laten beide weten klaar te zijn.


''18 april ben ik vrij #theressurrection''

''tweede keer dat ik ja zeg tegen de kruis ruikende kampioen, tweede keer dat hij een datum heeft #theresurrection''

''Houd je mond Ali: Tweets schrijven voor je cliënten. Het enige wat ik zal afhakken is je gast zijn hoofd. Hij aanvaarde het niet met zeven weken, hij zal het niet aanvaarden op 2 weken. Clout chasing net zoals die clout chasing fragiele gast.''


''Begin maar met weightcutten Muthafacka!!!''

Voormalig UFC Weltergewichtkampioen Tyron 'The Chosen One' Woodley zinspeelt op een gevecht met voormalig interim UFC Weltergewichtkampioen Colby 'Chaos' Covington. Daarnaast is Woodley ook bereid om Ferguson te treffen op weltergewicht.''UFC, ik vs. Qweefington (Covington red.) op 18 april tenzij Tony terug wil gaan naar zijn Ultimate Fighter gewicht voor de [geld]zak. Welterweightgevecht, ik wil geen kaas van de lightweight macaroni.''''Het aanbod staat nog steeds UFC. Ik zal volledig als Teddy Roosevelt gaan en Woodley live verslaan op het gazon van Het Witte Huis. Red de sport en maak het gratis voor de mensen op ESPN. Ik ben in zo'n goede bui dat ik een rondleiding in de Oval Office zal regelen voor Tyron, gezien (Barack red.) Obama dat nooit heeft gedaan.''The Chosen One eindigde volgens met deze tweet waarin hij insinueert dat er mogelijk een gevecht in de maak is.

Tot slot liet Dustin 'The Diamond' Poirier in gesprek met MMA Junkie weten dat hij klaar is om op short notice in te stappen tegen Ferguson.

''Niet een ideale tijdsframe of voorbereiding, maar elke kans dat ik kan bewijzen dat ik de beste ben, pak ik aan. Ik heb Dana (White red.) en Sean (Shelby red.) een bericht gestuurd dat ik tegen Tony wil vechten.'', aldus Poirier.
REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk