next event
search
Wie gaat UFC 249 redden?Bron foto:

Wie gaat UFC 249 redden?

Mar 31, 2020 Meerdere vechters bieden aan om UFC 249 te redden op short notice.
De vloek van UFC Lichtgewichtkampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov vs. Tony 'El Cucuy' Ferguson leeft voort. Nu The Eagle vast zit in Rusland kijkt de UFC verder om UFC 249 alsnog te redden. Meerdere UFC-vechters 'claimen' nu dat ze op short notice willen vechten. De komende dagen zullen uitwijzen of ze aan het clout chasen (profiteren en aandacht krijgen red.) zijn of echt de UFC-Octagon zullen instappen.

Nr. vijf
Zonder officieel bericht lijkt het haast onvermijdelijk dat ook de vijfde poging zal mislukken. Nadat eerder Nurmagomedov uitviel wegens een blessure, Ferguson uitviel wegens een blessure, The Eagle in het ziekenhuis eindigde (tiramisu gate red.) en El Cucuy geblesseerd raakte tijdens fight week (cable gate red.) is het nu een wereldwijde pandemie die roet in het eten gooit. Het begint steeds realistischer te worden dat we wellicht nooit Khabib vs. Tony zullen zien.

Short notice
Eerder kwam al het gerucht naar buiten dat de UFC Justin 'The Highlight' Gaethje het gevecht met Ferguson heeft aangeboden. Ondertussen is sociale media momenteel het strijdtoneel tussen de overige vechters. UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman en Jorge 'Gamebred' Masvidal laten beide weten klaar te zijn.


''18 april ben ik vrij #theressurrection''

''tweede keer dat ik ja zeg tegen de kruis ruikende kampioen, tweede keer dat hij een datum heeft #theresurrection''

''Houd je mond Ali: Tweets schrijven voor je cliënten. Het enige wat ik zal afhakken is je gast zijn hoofd. Hij aanvaarde het niet met zeven weken, hij zal het niet aanvaarden op 2 weken. Clout chasing net zoals die clout chasing fragiele gast.''


''Begin maar met weightcutten Muthafacka!!!''

Voormalig UFC Weltergewichtkampioen Tyron 'The Chosen One' Woodley zinspeelt op een gevecht met voormalig interim UFC Weltergewichtkampioen Colby 'Chaos' Covington. Daarnaast is Woodley ook bereid om Ferguson te treffen op weltergewicht.



''UFC, ik vs. Qweefington (Covington red.) op 18 april tenzij Tony terug wil gaan naar zijn Ultimate Fighter gewicht voor de [geld]zak. Welterweightgevecht, ik wil geen kaas van de lightweight macaroni.''



''Het aanbod staat nog steeds UFC. Ik zal volledig als Teddy Roosevelt gaan en Woodley live verslaan op het gazon van Het Witte Huis. Red de sport en maak het gratis voor de mensen op ESPN. Ik ben in zo'n goede bui dat ik een rondleiding in de Oval Office zal regelen voor Tyron, gezien (Barack red.) Obama dat nooit heeft gedaan.''



The Chosen One eindigde volgens met deze tweet waarin hij insinueert dat er mogelijk een gevecht in de maak is.

Tot slot liet Dustin 'The Diamond' Poirier in gesprek met MMA Junkie weten dat hij klaar is om op short notice in te stappen tegen Ferguson.

''Niet een ideale tijdsframe of voorbereiding, maar elke kans dat ik kan bewijzen dat ik de beste ben, pak ik aan. Ik heb Dana (White red.) en Sean (Shelby red.) een bericht gestuurd dat ik tegen Tony wil vechten.'', aldus Poirier.




REACTIES