next event
search
Benjamin Adegbuyi: 'Ik ben onbreekbaar en hij is breekbaar'Bron foto: Glory Kickboxing

Benjamin Adegbuyi: 'Ik ben onbreekbaar en hij is breekbaar'

Mar 2, 2020 Benjamin Adegbuyi houdt van grote uitdagingen en geeft aan dat hij beter en sterker is dan Badr Hari.
Benjamin 'Mr. Gentleman' Adegbuyi zal op 20 juni de GLORY-ring instappen met Badr 'The Golden Boy' Hari in Rotterdam Ahoy. De Roemeen werd afgelopen weekend tijdens GLORY 75 aangekondigd als sparringspartner van Hari. Adegbuyi laat weten dat hij beter en sterker is dan de Marokkaanse-Nederlander.

Adegbuyi bewandelde al achttien keer de weg naar de GLORY-ring. Mr Gentleman deed drie keer mee aan een GLORY Zwaargewicht Uitdagers toernooi en won ze allemaal. Hij vocht twee keer voor de GLORY zwaargewichttitel tegen GLORY Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven, maar trok beide keren aan het kortste eind. In 2018 verloor hij in de finale van Jamal Ben Saddik tijdens de GLORY Zwaargewicht World Grand Prix. Hij vocht vorig jaar november voor het laatst in een gewonnen partij over D'Angelo Marshall.

Uitdaging
In gesprek met Mixfight laat Adegbuyi weten dat hij houdt van grote uitdagingen zoals vechten tegen Hari.

''Ik ben blij want ik hou altijd van uitdagingen, grote uitdagingen'', aldus Adegbuyi. ''Badr is een top 5 vechter, ik wil altijd een top gevecht. Nr.1, Nr. 2 of de kampioen. Dus ze hebben hem voorgeschoteld en dat heb ik gelijk geaccepteerd. Ik hou van grote uitdagingen.''

Beter
Mr Gentleman laat weten dat hij de betere en sterkere vechter is. Hij zal niet speciaal anders gaan trainen en zal Roemenië afwisselen met Nederland als trainingslocatie. 

''Ik ben een betere vechter, ik ben een sterkere vechter. Ik ben onbreekbaar en hij is breekbaar, dat zal ik bewijzen. Ik sta al vijf jaar in de top 3 van GLORY. Nooit de nr. 4.''

''...Niet echt. We gaan ons hetzelfde voorbereiden als anders. Serieus, veel trainingen en veel
opofferingen. Ik zal veel in Nederland trainen en ook in Roemenië. Ik zal alles doen wat nodig
is om te winnen.''

Tickets
Badr vs. Benny zal plaatsvinden op 20 juni 2020 en zal haar deuren openen in Rotterdam Ahoy. Mocht je je hebben ingeschreven voor de voorverkoop dat kun je nu je tickets claimen! De reguliere verkoop start dinsdag 3 maart 2020 om 10.00u.



REACTIES