next event
search
'Gaat Conor McGregor de politiek in?' (video)Bron foto: The Maclife

'Gaat Conor McGregor de politiek in?' (video)

Mar 28, 2020 "The Notorious" spreekt leiding en volk van Ierland wederom toe.

Beroemdheden, influencers en top sporters proberen allen een bijdrage te leveren aan de strijd tegen Corona. Zo zijn er allerlei filmpjes te vinden die oproepen om thuis te blijven en met activiteiten die je thuis kan doen. Alleen pakt UFC-vechter Conor McGregor het even anders aan.

Toespreken
Afgelopen dinsdag kwam McGregor met een filmpje naar buiten waarin hij het volk en met name de leiding van Ierland toesprak. Hij raadde ten strengste een lockdown aan. De regering van Ierland heeft besloten om nu toch in 'semi-lockdown' te gaan. Dit betekent onder andere dat alle niet essentiele bedrijven gesloten worden en dat iedereen thuis blijft.

Meer advies
Toch zijn deze maatregelen nog niet voldoende voor Conor. De UFC-vechter heeft afgelopen nacht weer een filmpje online gezet waarin hij wederom de leiding en het volk van Ierland toespreekt. Hij doet een urgent beroep op de president van Ierland met het verzoek om alle vliegvelden te sluiten. Daarnaast geeft hij onder andere advies over hoe in je tijdens een lockdown in beweging kan blijven.

McGregor is niet vies van een carrièreswitch, hij heeft van het boksen geproefd en stookt zijn eigen whiskey. Wie weet ligt er voor hem een politieke carrière in het verschiet.




REACTIES