next event
search
'Lock down' brengt de oude Jon Jones naar bovenBron foto: sportbible.com

'Lock down' brengt de oude Jon Jones naar boven

Mar 26, 2020 UFC vechter Jon Jones valt door 'lock down' terug in oude gewoontes
'Lock down', iets waar zowat de hele wereld mee te maken heeft. Je ziet en hoort dan ook steeds meer dat bekende personen hun tijd doorbrengen in thuisisolatie. Alleen UFC vechter Jon 'Bones' Jones neemt het niet zo nauw.

Gearresteerd
Omstreeks 04:43 uur Amerikaanse tijd is Jon Jones gearresteerd in New Mexico. Het Albuquerque Police Department kreeg melding van pistool schoten die gehoord zouden zijn. Toen zij ter plaatse kwamen vonden zij Jones zittend in een Jeep uit 2019. In het arrestatierapport hieronder is te zien dat 'Bones' op 4 overtredingen is aangehouden: rijden onder invloed, nalatig gebruik van een vuurwapen, het bezitten van een open alcoholisch blik/fles en geen bewijs van verzekeringspapieren.



Oude gewoontes
Jones is in het verleden al vaker gearresteerd. Zo is hij in 2012 gearresteerd voor het rijden onder invloed nadat hij een Bentley tegen een paal aan had gereden. En in 2016 is hij gearresteerd wegens schending van een voorwaardelijke straf. Aartsrivaal Daniel Cormier zei in 2016 interview ook al dat Jon Jones nooit zal veranderen. Had hij toen al gelijk? 

Verpesten
Opmerkelijk is dat jones 6 dagen geleden zelf nog de volgende afbeelding heeft gedeeld op twitter.

"Laten we dit niet verpesten", zegt Jones. Zo te zien was hij vergeten dat hij het menselijk ras kon redden door voor de TV te liggen niks te doen en heeft hij het toch verpest. 

Zien wij hier inderdaad de oude 'Bones'? Of is het logish dat iemand gekke dingen gaat doen als er sprake is van 'lock down'? Jones zal voor nu in ieder geval verplicht binnen moeten blijven. 



REACTIES