next event
search
'Trilogie Stipe Miocic vs. Daniel Cormier in de maak'Bron foto:

'Trilogie Stipe Miocic vs. Daniel Cormier in de maak'

Mar 12, 2020 Gaat de trilogie tussen UFC Heavyweight kampioen Stipe Miocic en Daniel Cormier dan toch gebeuren?!
Voormalig UFC Light Heavy - en Heavyweight kampioen Daniel 'DC' Cormier hint naar een trilogie partij met UFC Heavyweight kampioen Stipe Miocic. Cormier heeft meermaals laten weten dat hij nog één partij in zich heeft en dat hij deze bewaard voor Miocic. De heavyweights wonnen allebei één keer via een finish.

Confrontaties
Tijdens International Fight Week in 2018 zette de UFC het supergevecht op tussen de toenmalig UFC Light Heavyweight kampioen Cormier en UFC Heavyweight kampioen Miocic. DC wist de wereld te choqueren door Miocic al in de eerste ronde te finishen via knockout. Cormier verdedigde vervolgens zijn 265-titel tegen Derrick 'The Black Beast' Lewis. In de rematch wist Miocic zijn revanche te pakken door Cormier te verslaan via een vierde ronde TKO. Sindsdien staat de UFC-kampioen aan de kant wegens een oogblessure.

Bedankt!
Cormier wendt zijn aandacht meermaals naar Miocic via sociale media om aandacht te vragen voor de trilogie. DC hint met zijn laatste tweet richting Miocic dat een trilogie mogelijk in de maak is.




REACTIES