next event
search
GLORY-evenementen ook gesneuveld door coronavirusBron foto:

GLORY-evenementen ook gesneuveld door coronavirus

Mar 12, 2020 Het coronavirus treft nu alle evenementen, ook die van GLORY.

Donderdag 12 maart werden er al maatregelen afgekondigd door de Nederlandse overheid. Of dit invloed zou hebben op buitenlandse evenementen was nog onbekend, maar ook GLORY gelast nu de 2 aankomende evenementen af.

Antwerpen & Miami
GLORY 76 zou op 28 maart in Antwerpen plaats vinden en GLORY 77 in Miami was gepland op 30 mei. Beide evenementen heeft GLORY moeten cancelen door de maatregelen die nationale regeringen hebben afgekondigd. België is iets minder streng dan Nederland betreft het maximaal aantal bezoekers bij een evenement, dit maximum ligt op 1.000. Daar bovenop heeft de Verenigde Staten het reizen van en naar de VS vanuit de meeste landen in de Europese Unie verboden.

Tegoed
In de toekomst worden voor beide evenementen nieuwe data bekend gemaakt. Of de matchmaking hetzelfde blijft is nog maar de vraag. GLORY geeft alle fans de mogelijkheid om hun geld terug te krijgen of te kiezen voor een tegoedbon voor een toekomstig GLORY-evenement. 

Het geplande evenement op 20 juni in Ahoy Rotterdam, waar Badr Hari weer in actie komt, is vooralsnog niet in gevaar. GLORY blijft de situatie nauwlettend volgen en zal fans op de hoogte houden van eventuele wijzigingen als dat nodig mocht zijn.




REACTIES