next event
search
Tyjani Beztati: 'Ik hoop dat het in juni zal zijn of eerder'Bron foto: Glory Kickboxing

Tyjani Beztati: 'Ik hoop dat het in juni zal zijn of eerder'

Mar 1, 2020 Tyjani Beztati laat weten dat zijn volgende tegenstander het moet verdienen om tegen om te vechten.
Tyjani 'The Wonderboy' Beztati won gister zijn partij op GLORY 75 via een technische knockout via doktersbeslissing. Beztati herpakt zich hierdoor na zijn verloren titelgevecht van afgelopen jaar op GLORY 69. The Wonderboy hoopt dat hij in juni of eerder zal terugkeren in de GLORY ring.

Beztati trof Michaël Palandre in de Central Studios in Utrecht. The Wonderboy wist de partij in de tweede ronde te stoppen. De dokter maakte een einde aan het gevecht nadat bekend werd dat Palandre zijn arm had gebroken.

Blij
Beztati heeft zijn kickboksrecord weer in de positieve cijfers kunnen zetten na zijn overwinning over Palandre. The Wonderboy laat aan Mixfight weten dat hij blij is dat hij zo dicht bij huis heeft gewonnen.

''Blij dat ik het vroegtijdig heb kunnen beëindigen'', aldus Beztati. ''Ook wel lekker dat het zo nu ff in mijn koppie gaat zitten na een verliespartij, dus ik ben blij met het resultaat. Ik ben een geboren en getogen Amsterdammer dus het voelt wel fijn om dicht bij huis te winnen.''

Volgende gevecht
Beztati gaat nu zijn welverdiende rust pakken na een zwaar trainingskamp en hoop rond juni weer terug te keren in de GLORY-ring. Zijn aankomende tegenstander moet het verdienen om tegen om te vechten.

''Nu ga ik even mijn rust pakken, ik heb een zwaar trainingskamp gehad, dus rust is ook hartstikke belangrijk. Daarna moeten we gaan kijken wie mijn volgende tegenstander wordt. Natuurlijk moet het iemand zijn die het ook verdient om tegen mij te vechten en dat moeten we maar gaan zien wie de volgende is. Ik hoop dat het in juni zal zijn of eerder. We moeten maar gaan zien wat GLORY voor mij op de planning heeft.''




REACTIES