next event
search
Amanda Nunes 'Ik zal niet vechten op 9 mei'Bron foto:

Amanda Nunes 'Ik zal niet vechten op 9 mei'

Apr 21, 2020 Twee-divisie UFC kampioene Amanda Nunes zet voorlopig een streep door titelgevecht met Felicia Spencer.
De UFC heeft haar zinnen gezet om weer van start te gaan op 9 mei. De organisatie wil met een knal terugkeren via drie titelgevechten maar ziet nu één titelgevecht uitvallen. UFC Vrouwen Bantam - en Vedergewichtkampioene Amanda 'Lioness' Nunes zal niet in actie komen.  

Juni
Nunes laat weten dat ze niet volledig kan trainen wegens COVID-19 en daarom wil ze het gevecht uitstellen naar juni.

''Trouwens, ik zal niet vechten op 9 mei'', zegt Nunes in gesprek met CBS Sports. ''Ik zal vechten, maar ik weet het nog niet. Ik denk niet dat dit het juiste moment is om te vechten voor mij. Laat het coronavirus in ieder geval een beetje passeren zodat ik een volledig trainingskamp kan houden. We kunnen wellicht kijken rond juni. Laten we kijken wat er gaat gebeuren, maar ik zal niet vechten op 9 mei.''

American Top Team
De Lioness traint bij de wereldberoemde American Top Team gym. De gym is enkel open voor vechters die een partij op de planning hebben en trainen uit elkaar.

''De gym is alleen open voor vechters die een gevecht op de planning hebben staan. Er zijn niet veel mensen, alleen ik en wat gasten die op dezelfde kaart staan. We trainen allemaal uit elkaar, alleen met mijn coach, een-op-een. 

''... Zo blijf ik fit. Ik ga alleen in de ochtend naar de gym en doe dan alles. Paar dingen doe ik zelf en voor sommige dingen heb ik mijn coach nodig. Als ik eenmaal thuis ben doe ik er alles aan om fit te blijven. Ik heb een loopband en wat gewichten.''REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk