next event
search
Amanda Nunes 'Ik zal niet vechten op 9 mei'Bron foto:

Amanda Nunes 'Ik zal niet vechten op 9 mei'

Apr 21, 2020 Twee-divisie UFC kampioene Amanda Nunes zet voorlopig een streep door titelgevecht met Felicia Spencer.
De UFC heeft haar zinnen gezet om weer van start te gaan op 9 mei. De organisatie wil met een knal terugkeren via drie titelgevechten maar ziet nu één titelgevecht uitvallen. UFC Vrouwen Bantam - en Vedergewichtkampioene Amanda 'Lioness' Nunes zal niet in actie komen.  

Juni
Nunes laat weten dat ze niet volledig kan trainen wegens COVID-19 en daarom wil ze het gevecht uitstellen naar juni.

''Trouwens, ik zal niet vechten op 9 mei'', zegt Nunes in gesprek met CBS Sports. ''Ik zal vechten, maar ik weet het nog niet. Ik denk niet dat dit het juiste moment is om te vechten voor mij. Laat het coronavirus in ieder geval een beetje passeren zodat ik een volledig trainingskamp kan houden. We kunnen wellicht kijken rond juni. Laten we kijken wat er gaat gebeuren, maar ik zal niet vechten op 9 mei.''

American Top Team
De Lioness traint bij de wereldberoemde American Top Team gym. De gym is enkel open voor vechters die een partij op de planning hebben en trainen uit elkaar.

''De gym is alleen open voor vechters die een gevecht op de planning hebben staan. Er zijn niet veel mensen, alleen ik en wat gasten die op dezelfde kaart staan. We trainen allemaal uit elkaar, alleen met mijn coach, een-op-een. 

''... Zo blijf ik fit. Ik ga alleen in de ochtend naar de gym en doe dan alles. Paar dingen doe ik zelf en voor sommige dingen heb ik mijn coach nodig. Als ik eenmaal thuis ben doe ik er alles aan om fit te blijven. Ik heb een loopband en wat gewichten.''



REACTIES