next event
search
Cris Cyborg wil Bellator vs UFC gevecht met Amanda NunesBron foto:

Cris Cyborg wil Bellator vs UFC gevecht met Amanda Nunes

Apr 21, 2020 Bellator Vedergewichtkampioene Cris Cyborg kan UFC Bantam - en Vedergewichtkampioene Amanda Nunes niet uit haar hoofd zetten.
Bellator MMA Vrouwen Vedergewichtkampioene Cristiane 'Cyborg' Justino heeft UFC Vrouwen Bantam - en Vedergewichtkampioene Amanda 'Lioness' Nunes nog niet uit haar hoofd gezet. Cyborg wil een rematch via een 'cross promotion' gevecht.

Bellator x UFC
Bellator-president Scott Coker staat open voor een cross promotion gevecht. Coker heeft dit al vaker gedaan met Rizin FF en ook met de UFC wil hij een soortgelijke evenement opzetten. UFC-president Dana White ziet hier geen brood in. 

''Scott Coker heeft al Bellator-vechters naar Japan gestuurd om te vechten met Rizin-vechters.'', zegt Cyborg in gesprek met LowKickMMA. ''Wij staan open voor de match-up. Ik heb zojuist Julia Budd verslagen die acht jaar ongeslagen was op 145lbs. Bellator heeft een Wereldkampioen bokser in de vorm van Arlene Blencowe en de laatste persoon die Nunes versloeg is Cat Zingano op 145 lbs. Leah McCourt, Leslie Smith, Olga Ruben zijn allemaal partijen die we kunnen maken en veel Bellator-vrouwen staan momenteel in de wereldranglijst.''

''...Nunes gaat haar titel verdedigen tegen iemand die ik duidelijk heb verslagen over drie rondes. Na dat gevecht kan ze een rematch doen met Valentina Shevchenko want er zijn niet echt tegenstanders van kwaliteit. Tegen wie zal ze daarna vechten? Als Dana geïnteresseerd is in de grootste gevechten voor de fans, waar veel geld mee te verdienen valt, dan zie ik geen reden waarom we dit niet kunnen doen. Boksorganisaties doen dit altijd.'' 




REACTIES