next event
search
Goed nieuws! UFC 249 toch te zien op KIJK.nlBron foto:

Goed nieuws! UFC 249 toch te zien op KIJK.nl

Apr 29, 2020 Heeft Talpa dan toch naar de fans geluisterd?

Na een droogte van enkele weken gaat het UFC circus eindelijk weer van start. De UFC gaat binnen een week drie evenementen organiseren, waarvan UFC 249 de eerste is. Het was na de laatste actie nog onduidelijk of Talpa het evenement nu dan wel zou uitzenden. Maar gelukkig kunnen de Nederlandse MMA fans de wedstrijden op zaterdagnacht om 4:00 live kijken op VeronicaTV.nl. 

Geen fans
De UFC heeft met het laatste UFC evenement in Brazilië al ervaring opgedaan met het organiseren van een evenement in tijden van een pandemie. De UFC wilde eerder deze maand al evenementen organiseren, maar door verschillende redenen konden deze geplande evenementen niet doorgaan. De UFC lijkt nu met het prijsgeven van de locatie er zeker van te zijn, dat UFC 249 en de evenementen die daarop volgen door kunnen gaan.  

“Stacked card”
Omdat veel geplande wedstrijden niet door konden gaan, hebben de UFC matchmakers voor UFC 249  een aantal nieuwe partijen in de planning. Justin Gaethje vecht in de hoofdpartij als vervanger van Khabib Nurmagomedov om een interim lichtgewicht titel tegen Tony Ferguson. Verder zijn onder andere: Jairzinho Rozenstruik vs. Francis Ngannou, Henry Cejudo vs. Dominick Cruz en Donald Cerrone vs. Anthony Pettis aan het evenement toegevoegd. De vechtkaart van UFC 249 staat vol met grote namen en mooie wedstrijden. Na een periode waar er weinig te genieten viel voor vechtsportfans, lijkt dit een fantastisch evenement te worden. 




REACTIES