next event
search
Joshua vs. Fury wacht op goedkeuring van Wilder en PulevBron foto:

Joshua vs. Fury wacht op goedkeuring van Wilder en Pulev

May 1, 2020 Anthony Joshua en Tyson Fury hopen elkaar in december tegen te komen. Deontay Wilder en Kubrat Pulev kunnen hier een stokje voor steken.
De COVID-19 pandemie zorgde ook voor flink wat uitgestelde evenementen in de bokswereld. Zo kunnen we ons deze zomer niet verheugen op Tyson 'The Gypsy King' Fury vs. Deontay 'The Bronze Bomber' Wilder en Anthony 'AJ' Joshua vs. Kubrat 'Kobrata' Pulev.  Fury en Joshua hopen in december eindelijk een Brits onderonsje uit te vechten. Maar moeten hier wel groen licht voor krijgen van Wilder en Pulev.

Fury vs. Joshua
De bokswereld is in de ban van de zwaargewicht driehoek Fury, Wilder en Joshua. Nu The Gypsy King en The Bronze Bomber al twee keer hebben gevochten, is het wachten op de kroning van de echte bokskampioen van Groot-Brittannië. Mike Coppinger van The Athletic laat weten dat de twee kampen in gesprek zijn voor een december confrontatie, maar dat er eerst afgehandeld moet worden met Wilder en Pulev in verband met contractuele afspraken.

''Bronnen vertellen The Athletic dat de gesprekken voor een gevecht tussen Tyson Fury - Anthony Joshua in december, in Saudi-Arabië, zijn gestart'', zegt Coppinger. ''Fury is Wilder een rematch verschuldigd dus hij zal moeten betalen als Wilder een stap opzij moet doen. ''

''...het is nog ver verwijderd. Wilder en Kubrat Pulev moeten individueel tot akkoord komen omdat ze allebei contractueel recht hebben op een partij met Fury en Joshua. Daarna moeten Fury en Joshua nog tot een akkoord komen.''

Fury vs. Wilder 3
Voordat het coronavirus de wereld in haar greep nam stond WBC (World Boxing Council red.), Lineal en Ring Magazine Zwaargewichtkampioen Fury gepland om zijn titels te verdedigen tegen Wilder. The Bronze Bomber had 30 dagen de tijd om zijn directe rematch clausule te activeren. Begrijpelijkerwijs had Wilder dit gedaan en werd een datum gepland voor 18 juli in de MGM Grand Arena in Las Vegas.

Joshua vs. Pulev
WBA (World Boxing Association red.), IBF (International Boxing Federation red.), WBO (World Boxing Organization red.) en IBO (International Boxing Federation red.) Zwaargewichtkampioen Joshua wilde niet liever dan een confrontatie met Fury. WBO-president Francisco Varcarcel gooide echter roet in het eten nadat hij AJ een ultimatum gaf om zijn WBO-titel te verdedigen. Kort hierop kwam het nieuws naar buiten dat Joshua zijn titels op 20 juni op het spel zou zetten tegen Pulev, in de Tottenham Hotspur Stadion.REACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk