next event
search
Hesdy 'Fighterheart' Gerges komt met een biografieBron foto: Mixfight European Fight Network/ By Odessa DC

Hesdy 'Fighterheart' Gerges komt met een biografie

Apr 12, 2020 Voor wie het nog niet weet: Hesdy Gerges brengt binnenkort een biografie uit.
Je ziet het steeds vaker. Grote namen uit de sportwereld die een kijkje geven in hun leven middels een biografie. Ook in vechtsportwereld komt dit steeds vaker voor. Zo hebben eerder Badr Hari, Rico Verhoeven en trainer Mike Passenier elk een boek uitgebracht waarin belangrijke momenten uit hun leven zijn beschreven.

Fighterheart
Een persoon als Hesdy 'Fighterheart' Gerges kan daarom niet achterblijven. Auteur en criminoloog Frank Van Gemert heeft vele gesprekken gevoerd met Gerges en zo is het boek met de titel 'Fighterheart' tot stand gekomen. Uit het persbericht van uitgever Just Publishers blijkt dat 'Fighterheart' zich voornamelijk zal richten op het kantelpunt in de carrière van Gerges en de periode daaropvolgend.

Hoogte en dieptepunten
Gerges kent in zijn leven een aantal hoogte- en dieptepunten. Op 29 mei 2010 vecht hij voor de 1e keer tegen Badr Hari. Dit gevecht maakt hem, door diskwalificatie van Hari, kampioen. In dezelfde periode wordt Gerges in verband gebracht met een grootschalige drugszaak.

Privéleven
Het boek zal ook een uniek kijkje geven in het privéleven van Gerges. Hij is getrouwd met Denise Kielholtz. 'Miss Dynamite', zoals Kielkoltz ook wel wordt genoemd, is zesvoudig wereldkampioen kickboksen en is momenteel bezig met een opmars in de kooi. Ook zijn elfjarige zoon, met wie Gerges een sterke band heeft, komt in het boek voorbij.

Gerges is nu 36 jaar oud en het einde van zijn loopbaan komt langzaam in zicht. De behoefte aan houvast en veiligheid groeit, maar honger naar de spanning van de ring is er nog steeds. Eén ding is zeker. Het hoofdstuk vechtsport is nog niet gesloten.

Het boek 'Fighterheart' zal naar verwachting half juni verschijnen.




REACTIES