next event
search
Dana White spreekt Masvidal vs. McGregor geruchten tegenBron foto:

Dana White spreekt Masvidal vs. McGregor geruchten tegen

May 6, 2020 Dana White laat weten dat zijn woorden uit z'n context zijn gehaald.
UFC-president Dana White was onlangs te gast bij de Menace and the Man podcast van oud UFC-vechters Dennis 'The Menace' Bermudez. Hierin liet White weten dat een gevecht tussen Jorge 'Gamebred' Masvidal vs. Conor 'Notorious' McGregor als mogelijkheid zag, waarna heel de MMA-wereld schreef over een potentieel gevecht. White laat nu weten dat zijn worden uit zijn context worden gehaald.

Mogelijkheid
White geeft in gesprek met Jimmy Rome tijdens The Jim Rome Show  aan dat Bermudez en zijn co-host Stan The Man het gevecht tussen McGregor vs. Masvidal aan het pushen waren. De UFC-president reageerde dat het een mogelijkheid was waarna de MMA-wereld begon te schrijven dat de UFC bezig is met een matchup. White laat nu weten dat het onzin is.

''Mensen schrijven verhalen dat ik gister heb gezegd dat we Conor vs. Masvidal gaan doen'', zegt White. ''Dat heb ik nooit gezegd. De gasten waarmee ik de podcast deed waren dat gevecht aan het pushen waarna ik zoiets had van, 'Ja, dat is interessant, alles is mogelijk', Ik zei niet dat we met dat gevecht bezig zijn en dat het zal gebeuren. Mensen schrijven dat vandaag maar daar klopt niets van.''

Usman
De UFC-president geeft aan dat Masvidal om de titel moet vechten met UFC Weltergewichtkampioen Kamaru 'The Nigerian Nightmere' Usman.

''De meest logische partij voor Masvidal is Usman. Dat is het gevecht om te maken. Hij moet vechten om de titel tegen Usman. We zijn ook bezig met (Tyron red.) Woodley. Woodley zal over een paar weken vechten. Maar hij moet tegen Usman vechten of Usman wil een rematch met (Colby red.) Covington. Er zijn zoveel opties.''



REACTIES