next event
search
Tyron Woodley vs. Gilbert Burns Main Event op 23 meiBron foto:

Tyron Woodley vs. Gilbert Burns Main Event op 23 mei

May 6, 2020 Dana White houdt hoop op groen licht van de UFC APEX in Las Vegas, Nevada.
Voormalig UFC Weltergewichtkampioen Tyron 'The Chosen One' Woodley kan alsnog de UFC-Octagon instappen. Hij zal op 23 mei Gilbert 'Durinho' Burns ontmoeten op een nog onbekende locatie. Er waren al geruchten rondom het gevecht maar UFC-president Dana White heeft het nu ook bevestigd. 

UFC London
Woodley stond oorspronkelijk gepland om Leon 'Rocky' Edwards te treffen op vijandig terrein in Londen, Engeland. Uiteindelijk werd UFC Fight Night 171 het eerste gecancelde event wegens de corona uitbraak. Zijn eigenlijke tegenstander Edwards komt wegens het vliegverbod ook niet in aanmerking om alsnog op korte termijn de strijd aan te gaan met Woodley.

Burns
White liet tijdens de UFC Unfiltered podcast weten dat ze bezig zijn met het gevecht tussen Woodley en Burns. Er is nog geen locatie bekend maar de kans is groot dat het ook zal plaatsvinden in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Amerika. De UFC hoopt desalniettemin dat de UFC APEX in het hoofdkwartier van de organisatie rond die tijd groen licht krijgt. Maar vooralsnog is het nog verboden in Nevada.

''Voordat ik naar dit interview ging kreeg ik een bericht van Woodley die zei, 'Ik zoek naar Sean (Shelby/ UFC Matchmaker red.), ik wil het contract tekenen. Ik wil vechten op 23 mei', Dus dat is wat Woodley net tegen mij zei voordat ik aan dit interview begon. Dus we kijken wel wat er gaat gebeuren. Burns is de tegenstander waar wij naar kijken.''



REACTIES