next event
search
Calvin Kattar vs. Dan Ige Main Event van UFC Fight Island 2Bron foto: MMA Junkie

Calvin Kattar vs. Dan Ige Main Event van UFC Fight Island 2

Jun 16, 2020 Calvin Kattar vezorgt op 15 juli het Main Event met Dan Ige.
Over enkele weken begint de UFC met haar Fight Island concept op de Yas Islands in Abu Dhabi. Met de bekendmaking van Calvin 'The Boston Finisher' Kattar vs. Dan 'Dynamite' Ige als Main Event van de tweede kaart hebben alle Fight Island evenementen nu een hoofdpartij.

Fight Island
Komende maand gaat de UFC haar derde periode in tijdens de pandemie. In mei stond de wereldberoemde Octagon in Jacksonville, Florida en deze maand staat het strijd toneel in de eigen UFC APEX, in Las Vegas. Volgende maand zal het derde hoofdstuk beginnen op Fight Island. De UFC organiseert vier evenementen 11, 15, 18 en 25 juli waarin vier titelgevechten zijn gepland. Op UFC 251 (11 juli red.) staat de Welter, - Veder - en Bantamgewichttitel op het spel en op 18 juli wordt de strijd om de vacante UFC Vlieggewichttitel beslist door Deiveson 'Daico' Figueiredo vs. Joseph Benavidez. UFC Fight Island wordt op 25 juli afgesloten door voormalig UFC Middengewichtkampioen Robert 'The Reaper' Whittaker vs. Darren 'The Gorilla' Till.

Kattar vs. Ige
The Boston Finisher wist enkele sterke prestaties neer te zetten binnen de UFC-Octagon. Zo versloeg hij onder andere André Fili, Shane Burgos, Ricardo Lamas en vorige maand won hij van Jeremy Stephens via een tweede ronde TKO. Dynamite is bezig aan een zegereeks van zes opeenvolgende partijen. Hij versloeg onder andere Keving Aguilar, Mirsad Bektíc en en vorige maand won hij van Edson Barboza via split decision.



REACTIES