next event
search
Dana White: 'Ik ga geen arena's op 50% doen, dan blijf ik liever in de UFC APEX'Bron foto:

Dana White: 'Ik ga geen arena's op 50% doen, dan blijf ik liever in de UFC APEX'

Jun 16, 2020 UFC-president Dana White heeft geen interesse in halve arena's en blijft liever achter gesloten deuren in de UFC APEX.
De UFC draait nu al een aantal weken weer achter gesloten deuren. UFC-president kan deze maand de gevechten vanuit zijn kantoor kijken of een aantal deuren verder in de UFC APEX. White is wel content met het eigen gebouw en heeft geen interesse om over te gaan op 50% publiek met social distancing. 

UFC APEX
De UFC begon haar eerste hoofdstuk tijdens de pandemie in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville, Florida. Het tweede hoofdstuk vond plaats in de UFC APEX en het volgende hoofdstuk zal plaatsvinden op UFC Fight Island op de Yas Islands, in Abu Dhabi. White liet tijdens de UFC on ESPN 10 post fight persconferentie weten dat hij liever in de UFC APEX.

''Dit hele gebeuren gaat van staat tot staat of land tot land. Ik weet dat er een paar Staten zijn die het weer wil openen voor fans en daar zijn wij mee in gesprek''

''Ja, dat ga ik niet doen'', antwoordt White op de vraag of hij halve arena's wil vullen. ''Ik ga geen arena's op 50% doen, dan blijf ik liever hier [UFC APEX]. Het is veel logischer om dan hier te blijven.''




REACTIES