next event
search
Cody Garbrandt: 'Ik ben hier om de troon terug te pakken'Bron foto: Zuffa LLC

Cody Garbrandt: 'Ik ben hier om de troon terug te pakken'

Jun 4, 2020 Voormalig UFC Bantamgewichtkampioen Cody Garbrandt is klaar om glorietijden te herleven. #UFC250
Voormalig UFC Bantamgewichtkampioen Cody 'No Love' Garbrandt bestormde de bantamgewicht divisie. Met een ongeslagen record claimde hij de titel door 135-GOAT Dominick 'Dominator' Cruz te verslaan. Toch ging het hierna snel bergafwaarts voor No Love via drie opeenvolgende verliespartijen. Garbrandt is nu klaar om zijn troon weer op te eisen.

Demonen
In gesprek met MMA Fighting laat Garbrandt weten dat hij zijn fouten heeft gecorrigeerd en zijn demonen heeft verslagen. De Alpha Male atleet wil zijn titel terugwinnen en vasthouden tot het moment dat hij de sport zijn rug toekeert. 

''Wanneer ik aan ben, dan kan niemand op de wereld mij verslaan'', zegt Garbrandt. ''Ik geloof echt dat ik de fouten heb gecorrigeerd die ik moest corrigeren. Wanneer ik in vrede ben met mezelf weet ik dat ik veel chaos kan creëren in de Octagon. Ik weet dat mijn leven nu goed is dus ik kan mijn wreedheid loslaten in de Octagon en daar ben ik op voorbereid.''

''Ik heb gevochten met mijn demonen'', vervolgt No Love. ''Ik ben hier om de troon terug te pakken. Wie het ook zal zijn als mijn tijd is aangebroken voor een titelgevecht, dan zal ik er klaar voor zijn. Daar ga ik van kapitaliseren. Ik zal de titel in mijn bezit houden tot de tijd dat ik wegloop van de sport.''

UFC 250: Nunes vs. Spencer, 6 juni 2020, UFC Apex, Las Vegas, Amerika

Main Card
(C)(C) Amanda Nunes vs. Felicia Spencer | Vrouwen vedergewicht titelgevecht 
Raphael Assunção vs. Cody Garbrandt | Bantamgewicht
Aljamain Sterling vs. Cory Sandhagen | Bantamgewicht
Neil Magny vs. Anthony Rocco Martin | Weltergewicht
Eddie Wineland vs. Sean O’Malley | Bantamgewicht

Preliminary Card
Alex Caceres vs. Chase Hooper | Vedergewicht
Ian Heinisch vs. Gerald Meerschaert | Middengewicht
Cody Stamann vs. Brian Kelleher | Vedergewicht
Charles Byrd vs. Maki Pitolo | Middengewicht

Early Preliminary Card
Jussier Formiga vs. Alex Perez | Vlieggewicht
Alonzo Menifield vs. Devin Clark | Lichtzwaargewicht
Evan Dunham vs. Herbert Burns | ContractgewichtREACTIES

DE LAATSTE VIDEO'S

meer video's
Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”
 

Jones vs Cormier 3 Extended Promo | THE COMPLETE RIVALRY | “Hate Runs Deep”

Trailers en Promo's MMA 
Jon Jones and Daniel Cormier picked up where they left off with some epic trash talk, will we see Jones vs Cormier III in 2019? Take a look at this cool promo
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector
 

Fight Night Brooklyn: TJ Dillashaw - I will be Known as the Belt Collector

MMA 
Bantamweight champion TJ Dillashaw looks to join the short list of fighters that have held two belts at the same time when he goes down in weight to face flyweight champion Henry Cejudo...
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul
 

Fight Night Brooklyn: Henry Cejudo - I Will Take TJ's Soul

MMA 
Henry Cejudo has some strong words for TJ Dillashaw ahead of their showdown on Jan 19!
16 January 2019 / door Kevin bekijk
Bellator 214: Fedor vs. Bader
 

Bellator 214: Fedor vs. Bader

Trailers en Promo's MMA 
Fedor vs. Bader are headed to the Heavyweight World Grand Prix Finals. Don't miss the epic match up January 26th, on Paramount Network!
6 January 2019 / door Kevin bekijk
ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang
 

ONE Official Trailer | ONE Championship Begins 2019 With A Bang

Trailers en Promo's MMA 
ONE Championship kicks off 2019 with another huge show, returning to Jakarta, Indonesia for ONE: ETERNAL GLORY! Expect fireworks in the main event when new ONE Strawweight World Champion...
3 January 2019 / door Kevin bekijk
UFC 232: Fight Motion
 

UFC 232: Fight Motion

HIGHLIGHT: MMA 
Take a slow motion trip back through some of the most exciting moments of UFC 232.
3 January 2019 / door Kevin bekijk