next event
search
Jairzinho Rozenstruik: 'Ik train om weer tegen hem te vechten'Bron foto:

Jairzinho Rozenstruik: 'Ik train om weer tegen hem te vechten'

Jul 1, 2020 Jairzinho Rozenstruik hoopt Francis Ngannou weer tegen te komen en kijkt nu uit naar Junior dos Santos.
Jairzinho 'Bigi Boy' Rozenstruik werd op UFC 249 getrakteerd op zijn eerste verliespartij door Francis 'The Predator' Ngannou. De Surinamer gaat niet bij de pakken neerzitten en heeft alweer een nieuw gevecht op de planning. Op UFC 252 ontmoet hij voormalig UFC Zwaargewichtkampioen Junior dos Santos 'Cigano'. Rozenstruik heeft geen spijt van zijn gevecht tegen Ngannou.

Geen spijt
Bigi Boy laat in gesprek met MMA Junkie weten dat hij geen spijt heeft van zijn gevecht tegen Ngannou. Rozenstruik hoopt dat Ngannou kampioen wordt en dat hij hem weer mag ontmoeten in de UFC-Octagon.

''Geen spijt'', zegt Rozenstruik. ''Het was een grote kans. We wisten dat het een groot gevecht was, een grote uitdaging en het viel niet onze kant op, maar mijn droom is nog in leven. Ik hoop dat hij de kampioen wordt. Als je mij vraagt om morgen tegen hem te vechten, dan vecht ik weer tegen hem. Ik train om weer tegen hem te vechten. Respect, het is slechts zaken. Ik wens hem alle geluk en hopelijk kom ik hem weer tegen.''

''Voor mij was het meer, we hebben niet echt kunnen vechten'', vervolgt Rozenstruik. ''Dat kan gebeuren tijdens een gevecht. Een verlies is nooit goed, het is nooit leuk. Nu sta ik weer in de gym om hard te trainen en dan gaan we het weer proberen. Ik kijk het meeste uit om terug te keren in de octagon.

UFC 252
Rozenstruik stapt op 15 augustus weer in de octagon en treft daar voormalig UFC-kampioen Dos Santos. Beide heren trainen bij American Top Team waar ze vriendelijk met elkaar omgaan. Zodra de octagon dicht gaat is het puur zakelijk.

''Ik kreeg deze kans aangeboden en ik zei ja. Geen disrespect naar Junior, hij is een aardige gast. We trainen bij dezelfde gym en iedere keer als ik hem zie, is hij aardig. Hij is altijd een goede gast, maar aan het einde van de dag is dit slechts zakelijk. Dus als ik de kans krijg, dan neem ik die aan.''



REACTIES