next event
search
Michelle Waterson vs. Angela Hill op 22 augustusBron foto: USA Today Sports

Michelle Waterson vs. Angela Hill op 22 augustus

Jul 1, 2020 Beide dames komen van een verliespartij af en willen hun carrière weer een positieve draai geven.
Michelle 'The Karate Hottie' Waterson treft Angela 'Overkill' Hill op 22 augustus in de UFC-octagon. Beide dames komen van een verliespartij af en willen hun carrière weer een positieve draai geven. Zowel Waterson als Hill vocht afgelopen maand in Jacksonville in de Vystar Veterans Memorial Arena. 

22 augustus
Het ligt in de lijn der verwachting dat het evenement zal plaatsvinden op het hoofdkantoor in Las Vegas, in de UFC APEX. Het weekend daarvoor zal UFC 252, Miocic vs. Cormier lll, namelijk ook plaatsvinden in de UFC APEX en gezien de coronamaatregelen zijn er niet veel opties.

Waterson vs. Hill
Voor haar UFC-carrière won The Karate Hottie de Invicta FC Atomgewichttitel en verdedigde deze één keer. Eenmaal onder de UFC-vlag presteert ze wisselvallig. Ze verloor onder andere van Joanna Jedrzejczyk, Rose Namajunas en Carla Esparza en won van Karolina Kowalkiewicz, Paige VanZant en Felice Herrig. Haar laatste twee partijen gingen verloren.

De destijds onervaren Overkill kwam de UFC binnen via het 20e seizoen van The Ultimate Fighter. Na drie gevechten in de UFC ging ze zich verder ontwikkelen buiten de organisatie. In 2016 vocht en won ze vier keer bij Invicta FC. Ze won de Invicta FC Strogewichttitel en verdedigde deze één keer voordat ze terugkeerde bij de UFC. Hill zag afgelopen maand een zegereeks van drie partijen doorbroken worden door Claudia Gadelha.



REACTIES