next event
search
Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje op UFC 255Bron foto:

Khabib Nurmagomedov vs. Justin Gaethje op UFC 255

Jul 28, 2020 UFC Lichtgewichtkampioen Khabib Nurmagomedov verdedigt in oktober zijn titel tegen interim-kampioen Justin Gaethje.
UFC Lichtgewichtkampioen Khabib 'The Eagle' Nurmagomedov keert in oktober terug in de UFC-octagon. De ongeslagen MMA-vechter zet zijn titel op het spel tegen interim UFC Lichtgewichtkampioen Justin 'The Highlight' Gaethje. Khabib stapt voor het eerst in de octagon sinds het tragisch overlijden van zijn vader Abdulmanap Nurmagomedov.

UFC 255
In oktober zullen er maar liefst twee pay-per-view evenementen plaatsvinden. UFC 254 (10-10-2020 red. en UFC 255. Zojuist heeft UFC-president Dana White bekendgemaakt dat Khabib zijn titel zal verdedigen op UFC 255 dat zal plaatsvinden op 24 oktober. In gesprek met Don Riddell van CNN Sports laat White weten dat Khabib het zwaar heeft met het overlijden van zijn vader. Later geeft White aan dat The Eagle in oktober terug zal keren.

It’s been very rough on him'', zegt White. ''His father was a hero to him, he loved his father, they had a very, very close relationship and it was very hard on him.”

''It’s going to happen, I tell you right here right now. That fight’s going to happen. Khabib versus Gaethje, October 24.”REACTIES