next event
search
GLORY Kickboxing kondigt terugkeer aan!Bron foto: Glory Kickboxing

GLORY Kickboxing kondigt terugkeer aan!

Jul 30, 2020 GLORY Kickboxing gaat in oktober weer van start!
GLORY Kickboxing heeft zojuist officieel haar doorstart aangekondigd. De organisatie zal in oktober back-to-back een event organiseren in Katwijk aan Zee. Daarnaast laat GLORY weten dat het in december het grootste kickboks evenement ooit zal organiseren met GLORY Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven, Badr Hari en Jamal Ben Saddik.

GLORY 76
De organisatie zal op 2 oktober weer van start gaan met een viermanstoernooi in de middengewicht divisie als headliner van GLORY 76. Het deelnemersveld bestaat uit Yousri Belgaroui, Matěj Peňáz, Ertugrul Bayrak and Ulric Bokeme De winnaar mag GLORY Middengewichtkampioen Alex Pereira uitdagen. Andere aangekondigde vechters zijn; Nordine Mahieddine, Junior Tafa, Luke Whelan, Mohamed Hendouf, Alim Nabiyev and Eyevan Danenberg. GLORY zal haar deuren openen voor maximaal 200 bezoekers. 

GLORY 77
Op 3 oktober zal GLORY Weltergewichtkampioen Cédric Doumbé zijn titel op het spel zetten. Oorspronkelijk zou hij zijn titel verdedigen op GLORY Antwerp tegen interim kampioen Murthel Groenhart, maar dit event werd gecanceld wegens de coronauitbraak. De organisatie laat weten dat binnenkort de tegenstander van Doumbé bekendgemaakt zal worden. GLORY kondigde tevens de volgende partijen aan; Harut Grigorian vs Yoann Kongolo en Tyjani Beztati vs Itay Gershon. Daarnaast zullen Antonio Plazibat, Arkadiusz Wrzosek, D’Angelo Marshall and Martin Pacas ook hun opwachting maken in Katwijk aan Zee.

December
GLORY wil het jaar afsluiten met het grootste kickboksevent uit de geschiedenis van de sport. GLORY Zwaargewichtkampioen Rico Verhoeven zal zijn titel verdedigen tegen een nog bekend te maken tegenstander. De organisatie liet al wel weten dat zowel Badr Hari als Jamal Ben Saddik zullen vechten. Daarnaast zal GLORY nog vier andere titelpartijen houden. GLORY houdt de coronamaatregelen goed in de gaten in de hoop om haar deuren weer te openen voor veel fans voor dit event.REACTIES