next event
search
Professional Fighters League: Red King Rundown - Episode 2Bron foto: Professional Fighters League

Professional Fighters League: Red King Rundown - Episode 2

Jul 8, 2020 Bekijk hier de tweede aflevering van PFL's mini serie over Rory MacDonald.
Oud Bellator MMA Weltergewichtkampioen Rory 'The Red King' MacDonald ziet zijn Professional Fighters League debuut uitgesteld worden door het coronavirus. PFL nam in april het zekere voor het onzekere en schrapte heel het 2020 seizoen uit de kalender. Hierdoor zal The Red King pas volgend jaar zijn PFL-debuut maken. De organisatie komt nu met een documentaire over de carriere van MacDonald.

Red King Rundown
PFL Studios komt met een 6-delige serie over de carrière van MacDonald. De serie zal wekelijks op dinsdag te zien zijn via het YouTube-kanaal van PFL. Het zal onder andere gaan over zijn carrière, tekenen bij PFL en overleven tijdens de pandemie.

''Met de lancering van Red King Rundown zijn wij enthousiast dat we onze gepassioneerde fans toegang kunnen geven naar één van de beste MMA-vechters van het afgelopen decennium'', zegt PFL's Chief Digital Officer, Dan Ghosh-Roy in een persbericht. ''Via commentaar en inzichten van Rory en de mensen dicht bij hem zullen we zijn inspirerende verhaal vertellen en ontdekken we de ervaringen die hem hebben voorbereidt op zijn volgende uitdaging, het winnen van de PFL-titel.''

Herinneren
The Red King geeft aan dat hij blij is met het resultaat van zijn documentaire en kijkt ernaar uit om de wereld te helpen herinneren aan wat hij allemaal kan.

''Ik ben trots op de man die ik ben geworden, zowel binnen als buiten de kooi'', zegt MacDonald. ''Ik ben dankbaar voor de belangrijke momenten en mensen uit mijn carrière die mij de afgelopen jaren geholpen hebben. Ik ben enthousiast dat mijn verhaal is verteld op een manier hoe het nog nooit is gedaan. De fans zullen zien waarom ik klaar ben om de PFL weltergewichtdivisie te domineren. Een nieuwe titel aan mijn cv toe te voegen en om de mensen eraan te herinneren waar toe ik in staat ben.''



REACTIES